Cigna Finans Uzun Dönem Öğrenci ve Mezun Stajyer Alıyor!

cigna-finans-uzun-donem-ogrenci-ve-mezun-stajyer-aliyor

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ. tarafından yapılan stajyer personel alımları duyurusunun detayları paylaşıldı.

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat Hakkında

Cigna adlı dünyaca tanının büyük sigorta şirketi ve QNB Finansbank ortaklığı olan Cigna Finans emeklilik ve hayat sigortası alanlarında faaliyet göstermektedir. Cigna Finans müşterilerinin ihtiyaçlarına özel bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünleri tasarlayarak hayatın olası risklerine karşı kişileri koruma altına alır. Cigna Finans Emeklilik ve Hayat, Türkiye’nin her yerine ulaşan geniş hizmet ağı ve uzun yıllara dayanan deneyimi ile alanındaki lider firmalar arasında yer alır.

Cigna Finans Stajyer Personel Alımları Devam Ediyor

Cigna Finans yaptığı personel alımları bilgilendirmesinde uzun dönem stajyerlere iş olanağı sağladığını bildiriyor. Sigorta personel alımları kapsamındaki duyuruda iş başvurusu yapacak olan adaylarda aranan özellikler, Cigna Finans iş başvurusu yapan adaylar arasından açık pozisyon için uygun bulunarak işe alınacak olan yeni personellerin hangi görevleri alacakları, stajyer personel alımları için son başvuru tarihinin ne zaman olduğu gibi detaylar paylaşıldı.

Cigna Finans Uzun Dönem Stajyerlerde Hangi Özellikleri Arıyor?

Cigna Finans uzun dönem stajyer alımları için başvuru yapacak olan kişilerin 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Sigortacılık, İşletme, İstatistik, Matematik Mühendisliği, Aktüerya ve Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerinden yeni mezun olmuş ya da son sınıf öğrencisi olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca Microsoft Office uygulamalarına hakim ve ileri düzeyde kullanabiliyor olması, ileri seviyede İngilizce bilgisinin olması, takım halinde uyumla çalışabilecek olması, problem çözme becerisinin bulunması gibi özelliklere ve niteliklere sahip olmaları gerekiyor.

Cigna Finans Yeni Personelleri Hangi Görevleri Üstlenecekler?

Cigna Finans iş başvuruları sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller aktüerya iş akışının denetlenmesi, teknik değerlendirme ve fiyatlandırma gibi konularda yapılması gereken araştırmaların tamamlanması, dahil olunan ekip ve diğer departmanlarla uyumlu bir şekilde çalışılması, yeni ürünler geliştirilirken test ve risk değerlendirme çalışmalarında etkin rol oynanması, yıllık risk değerlendirme çalışmalarına destek verilmesi gibi görevler alacakları yapılan sigorta personel alımları duyurusunda belirtiliyor.

Cigna Finans Personel Alımı İş Başvuruları

Cigna Finans tarafından gerçekleştirilecek olan uzun dönem stajyer alımı için iş başvurusu yapacak olanların başvuruları 25 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilecektir. Üniversiteleri 4. sınıfında öğrenci veya yeni mezun olması şartı bulunan adaylar bu tarihe kadar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Adaylar yapılan değerlendirme sonucunda işe alınarak Cigna Finans bünyesinde kariyer planlarına devam edebiliyorlar.

kariyer.net/is-ilani/cigna-finans-emeklilik-ve-hayat-a-s-uzun-donem-stajyer-2167920