Garanti Bankası İstanbul, Ankara, Sivas, Ağrı ve Niğde Bölgelerinde Personel Alımları Yapıyor!

garanti-bankasi-istanbul-ankara-sivas-agri-ve-nigde-bolgelerinde-personel-alimlari-yapiyor

Garanti Bankası tarafından yapılan banka iş ilanları duyurularından İstanbul – Ankara – Ağrı – Sivas – Niğde illerinde yeni personellere ihtiyaç olduğu öğrenildi.

Garanti Bankası Yeni Personeller Arıyor

Garanti Bankası yeni personel alımları duyurularında açık pozisyonlar için banka iş başvurusu yapacak adayların bilmesi gereken tüm detaylara değinildi. Banka personel alımları ile ilgilenen adaylar için başvuru sahiplerinde aranan özelliklerin neler olduğu, son başvuru tarihleri, yeni personellerin görevleri gibi bilgilere yer veriliyor. Başvurular İstanbul, Ankara, Sivas, Niğde ve Ağrı illerinden kabul ediliyor.

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı Personel Alımı – İstanbul – Anadolu

Garanti Bankası banka personel alımları ile ilgili yaptığı duyuruda İstanbul – Anadolu yakasında görev yapacak, en az üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun, 30 yaşını aşmamış, tercihen Segem Sertifikası sahibi, güler yüzlü, pozitif, ikna ve iletişimde başarılı adayların başvurularını kabul ettiğini bildiriyor. Başvuru yapacak erkek adaylarda aranan şartın askerlik görevlerini yapmış veya en az 1 yıllığına tecilli olmaları gerektiği şeklinde belirtiliyor. Yeni personellerin grevlerinden de duyuruda detaylı olarak bahsediliyor. İşe alımlar için belirtilen son başvuru tarihi 21 Nisan 2019…

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı Personel Alımı – İstanbul – Avrupa

İstanbul – Avrupa yakasından Garanti Bankası iş başvurusu yapmak isteyen adayların dikkatini çeken duyuruya göre başvuru sahiplerinin en az 4 yıllık lisans eğitimi almış olması, henüz 30 yaşını geçmemiş olması, erkek adayların askerliklerini bitirmiş ya da 1 yıl tecilli olması, ikna ve iletişim konularında başarılı, pozitif enerji sahibi ve tercihen Segem Sertifikası’nın bulunması gerekiyor. 21 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilecek olan başvurular sonucunda işeGaranti Bankası  alımı sağlanacak olan yeni personeller Bireysel Müşteri Temsilcisi olarak görev yapacak olup, müşterilerin temel bankacılık işlemleri ile ilgili taleplerinden sorumlu olacaklar.

Garanti Bankası Personel Alımları – Ankara

Ankara’da ikamet eden adayların başvurularının kabul edildiği bu işe alımlar Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticiliği pozisyonunu ilgilendiriyor. En az 5 yıl deneyimli, kariyer hedeflerini bankacılık ve finans sektörlerinde belirlemiş olan, organizasyon ve iletişimde başarılı, sonuç odaklı çalışan, sorumluluklarının bilincinde, detaylara önem veren, dikkatli, ekip çalışmasına yatkın olması istenen adayların başvuruları 17 Mart 2019 tarihine kadar kabul ediliyor.

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı Personel Alımları – Ağrı

Garanti Bankası Ağrı merkezde çalışmak üzere yeni müşteri danışmanları aradığını bildiriyor. Adaylarda aranan özelliklerden bazıları en az 4 yıllık üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olması, erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları – 1 yıl tecilli olmaları, insan ilişkilerinde başarılı, ikna ve iletişim yeteneklerinin gelişmiş olması şeklinde sıralanıyor. Başvurular 11Nisan 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Personel Alımları – Sivas

Sivas ilinden başvuruların kabul edildiği Garanti Bankası tarafından yapılan duyuruya göre Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri aranıyor. Adayların başvuru yapması için belirlenen son tarih 3 Mart 2019 olarak bildirilirken, başvuru yapacak olanların 30 yaşından büyük olmaması, ileri düzeyde İngilizce biliyor olması, haftanın 6 günü günlük 6.5 saat çalışabilecek olması, iletişim ve iknada başarılı, 4 yıllık lisans ya da 2 yıllık ön lisans mezunu olması isteniyor.

Garanti Bankası Niğde’de İkamet Eden Müşteri Danışmanları Arıyor

Garanti Bankası yeni personel alımı ile gerçekleştirilecek olan istihdam Niğde ilinde ikamet edenleri ilgilendiriyor. Adayların en az lisans bölümlerinden mezun olması, 30 yaşından büyük olmaması, tercihen Segem Sertifikası sahibi olması, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 1 yıl olmak üzere tecilli olması, güler yüzlü, pozitif, enerjisi yüksek kişiler olması gerektiği, son başvuru tarihinin 26 Nisan 2019 olduğu Garanti Bankası tarafından belirtilenler arasında yer alıyor.
Tüm ilan detaylarına ulaşmak ve başvurmak için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bankasi-5100-29983