DenizBank Telefonda Satış Temsilcisi Personeli Arıyor!

Denizbank ve İŞKUR aracılığı ile başlatılan eğitim programı çerçevesinde İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakalarındaki şubelerde görevlendirilmek üzere telefonda satış temsilcisi alınacağı belirtildi. En az lise mezunu olacak şekilde 1989 yılı ve sonrasında doğan adaylar bunun için İŞKUR üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Denizbank, şubelerinde görevlendirmek üzere telefonda satış temsilcisi personelleri yetiştirmek için İŞKUR aracılığı ile yaklaşık 3 yıldır Telefonda Satış Temsilcisi İşbaşı Eğitim Programı gerçekleştirmeye devam ediyor. 22. kez düzenlenecek olan bu eğitim programına bugüne kadar toplamda 250 kadar kursiyerin katıldığı açıklandı.

3 Aylık Eğitim Programı

İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek olan eğitim programının 1 ayı Deniz Akademi’de, 2 ayı ise işbaşında yapılacak. Geçen süre zarfında 3 aylık eğitim programının ardından başarı gösteren kursiyerlere Denizbank tarafından iş teklifi yapılacak.

Süreç doğrultusunda tüm merak edilen her şey için DenizdeKariyer İnstagram hesabı takip edilebilecek ve bireysel gelişim içinde denizakademi.com üzerinden adaylar ücretsiz eğitimler almaya devam edebilecek.

En Az Lise Mezunu

Denizbank’ta telefonda satış temsilcisi olmak için aran ilk şart 1989 yılı ve sonrasında doğmuş olmak olarak belirtiliyor. En az lise mezunu adayların başvurulabileceği eğitim programı için erkek adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş gerekiyor.

Telefonda satışın yanı sıra müşteri kazanımında öncü, güçlü ikna kabiliyeti ve müşteri odaklı çalışabilecek, insan ilişkilerinde başarılı, etkili ses tonunun yanı sıra diksiyonu düzgün, takım çalışmasına yatkın, iş disiplini çerçevesinde çalışabilecek ve Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen adayların son başvuru tarihleri ise 11 Aralık 2017 olarak açıklandı.

https://www.yenibiris.com/denizbank-a-s/iskur-telefonda-satis-temsilcisi-is-ilani/776961