Garanti Bankası Kadrolu Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Garanti Bankası kendi bünyesinde çalışacak yeni müşteri temsilcileri arıyor. Telefon bankacılığı adı altında Garanti Bankası’nda çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak için ise 30 yaşını doldurmamış ve en az önlisans mezunu olmak yeterli.

Telefon bankacılığına her zaman önem veren ve bu bağlamda müşteriler ile ilişkilerini en üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen Garanti Bankası, 7/24 saat kesintisiz hizmet anlayışında yeni müşteri temsilcisi personelleri arıyor. Bankacılık hizmeti adı altında garanti Bankasını arayan müşterilerin gereken taleplerinin alınması ve gerçekleştirilmesinin yanında banka ürünlerinin de satışını yapacak olan personel adayları için gereken bilgiler sunuldu.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcileri

Garanti Bankası’nda çalışacak olan çağrı merkezi müşteri temsilcilerinin kadrolu çalışan yapıldıktan sonra kariyerlerine bankanın çağrı merkezi veya diğer genel müdürlük birimlerinde ve şubelerinde devam etme şanslarının bulunduğu belirtildi. Kriterlerin uyum sağladığı adaylara geri dönüşler ile birlikte sınav davetiyelerinin ise sms ve e-posta yolu ile ulaştırılacağı da duyuruldu.

En Az Önlisans Mezunu

Garanti Bankası bünyesinde çağrı merkezi personeli olmak için aranan bazı şartlarında yerine getirilmesi gerekiyor. Bunun için en az önlisans, lisans mezunu ya da öğrencisi olmanız ve 30 yaşından gün almamanız gerekiyor. İstanbul’da ikamet göstermenizin yanında erkek adaylar için askerlik hizmet görevini yerine getirmiş veya en az 1 yıl tecilli olmanızda gerekiyor. Çalışanlar için mesai saatleri ise haftanın herhangi bir 5 gününde 09:00-18:00 ila 18:00-02:00 olarak belirlendiği belirtildi. İletişim becerisi kuvvetli, ikna kabiliyetinde geliştirme göstermiş ve satış yapma konusunda istekli ve kendine güvenen adaylar banka bünyesinde çalışma şansını elde edebilecekler.

Garanti Bankası adına 17 Kasım 2017 Cuma tarihinde güncellenen bu ilana aşağıdaki adresten ulaşabilir ve bizzat başvuruda bulunabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/garanti-bankasi/telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-is-ilani/373697