Enpara Çözüm Merkezi Personeli Alıyor!

enpara-cozum-merkezi-personeli-aliyor

Enpara tarafından yapılan duyuruda Çözüm Merkezi’nde görev alacak personeller arandığını bildiriyor.

Enpara Çözüm Merkezi’nde Çalışacak Personeller Aranıyor  

Enpara bünyesinde çalışacak yeni çözüm danışmanlarına ihtiyaç olduğu öğrenildi. Enpara yaptığı duyuruda işe alacağı kişilerde aradığı tüm özellikleri ve hangi görevleri alacaklarını bildirdi. Enpara’da çalışmak üzere iş başvurusu yapacak adayların öncelikle üniversite eğitimi almış olmaları gerekiyor. Matematik, Mühendislik, Fizik, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunları bu pozisyon için başvuru yapabilirler. Enpara işe alacağı kişilerin bankacılık ürünleri ile ilgili tecrübe sahibi olmasını tercih ediyor.

Enpara Adaylarda Aradığı Özellikleri Bildirdi

Analitik düşünebilen, iş konusunda strateji geliştirebilen, sonuç odaklı çalışan, sorunları çözme becerisine sahip olan kişilerin başvuruları Enpara tarafından bekleniyor. Enpara’da çalışmak isteyen iş başvurusu sahiplerinin ayrıca araştırmayı seven, yeniliklere açık ve gelişime önem veren kişiler olması da istenenler arasında bulunuyor. Takım çalışmasına uyum sağlaması beklenen yeni personellerin Microsoft Excell bilgisine sahip ve SQL yetkinliği olması da gerekiyor. Enpara, SAS kullanabilen adayları tercih edeceğini de belirtiyor. Adaylarda aranan bir diğer şart ise ileri seviyede İngilizce biliyor olmaları şeklinde öne çıkıyor.

Enpara Yeni Personellerine Hangi Görevleri Verecek?

İstanbul – Ümraniye’de bulunan QNB Finansbank Operasyon Merkezi’nde çalışmaya başlayacak olan yeni personellerin alacakları görevler de aynı duyuruda açıklandı. Buna göre işe alınan kişiler yapılan dış aramalardan daha çok verim alınması yönünde çalışmalar yapmak, Enpara Çözüm Merkezi’ni arayan müşterilerin arama nedenlerini tespit etmek ve analiz ederek çözüme ulaştırması için projelendirmek, bu projeleri ilgili departmanlarla paylaşmak gibi görevler alacaklar.

Enpara Çözüm Danışmanı Başvurular Son Tarih Ne Zaman?

Enpara Çözüm Merkezi’nde çalışan personellerin verimli olup olmadıklarının tespiti ve olumsuz durumlarda gelişimlerinin sağlanması için çalışmalar yapılması da yen personellerin görevlerinden biri olacak. İşe alımı gerçekleşen kişiler ayrıca çalışanların primlerini hesaplamak, prim bütçelerini belirlemek, bu konuda İnsan Kaynakları departmanı ile koordine içinde olmak gibi işlerden de sorumlu olacaklar. Enpara yeni çalışanlarının yönetime dair gerekli raporları hazırlamasını, raporların otomatik olarak hazırlanmasının sağlanmasını, veri analizlerindeki ihtiyaçları belirlemesini, projelendirmesini ve ilgili departmana iletmesini de istiyor. Enpara tarafından yapılan bu personel alımları duyurusuna 31 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru kabul ediliyor.

yenibiris.com/qnb-finansbank/enpara-com-analitik-ve-performans-yonetimi-yonetmeni-yetkilisi-yetkili-yardimcisi-is-ilani/815389