Fibabanka Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı Alımı Yapacak!

Fibabanka tarafından İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubesinde görevlendirilmek kaydıyla Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Fibabanka’nın operasyon departmanında, çalışma şekli sürekli ve tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı alım ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların, Fibabanka’nın belirlemiş olduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Söz konusu çerçevede Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, üniversitelerin 4 senelik eğitim veren ilgili bölümlerini tamamlamış olması, bankacılık sektörü Dış Ticaret Bölümü’nde en az 5 senelik deneyime sahip olması, ileri düzeyde yazılı ve sözlü olmak kaydıyla İngilizce bilgisine sahip olması, CDCS sertifikasının bulunması gerekiyor.

Ayrıca Fibabanka tarafından yayımlanan Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı alım ilanına başvuru yapacak olan adayların, Microsoft Office programlarına hakim olması, analitik düşünme yeteneğinin gelişmiş olması, problem çözme yeteneğine sahip olması, planlama ve organizasyon yeteneğinin bulunması, takım çalışmasına yatkın olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

İş Tanımı

Fibabanka, bünyesinde istihdam edeceği Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı personelinin YP Transferler, Akreditifler, Dış Ticaret işlemleri ve Yurt Dışı Kaynaklı Krediler konularında gerekli olan işlemleri gerçekleştirmesini istemektedir.

Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Fibabanka tarafından yayımlanan Dış Ticaret Yönetmen Yardımcısı ilanına en az 5 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın belirlediği başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar aşağıda verilen link vasıtasıyla en geç 22 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-dis-ticaret-yonetmen-yardimcisi-1989894