Fibabanka Gişe Yetkilisi Personeli Alıyor!

İlk olarak 27 Aralık 2010 tarihinde Fiba Grup bünyesinde kurulan Fibabanka 9 yıldır yenilikçi çalışmaları ile bankacılık sektörüne değer katmaya devam ediyor. Fibabanka müşterileri için, ‘Anlarız hızla, çözeriz hızla’ misyonu ile yaklaşırken müşteri memnuniyetini ilk sıraya alıyor. Türkiye genelinde toplam 66 şubesi ve yaklaşık olarak 1600 çalışanı buluyor. Her geçen gün geliştirdiği hizmet kalitesi ile kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel tarım ve özel bankacılık hizmetleri vermeye devam ediyor. Fibabanka İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere pek çok şehirde bankacılık hizmetini sürdürüyor.

Fibabanka teknolojiyi yakından takip eden, dijitalleşme misyonunu sürdüren, tüm tabana yayılmış hizmet politikası vermeyi amaçlayan bir banka olmak birlikte, Türkiye’de mutlu müşteriler oluşturmayı hedefliyor. Hızlı ve kolay bankacılık hizmetleri sebebiyle hem şube, hem telefon, hem de online bankacılık hizmetleriyle farklı yönlerden müşterileri hedef almaya ve hizmet vermeyi amaçlıyor.

Fibabanka Gişe Personeli Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı!

Fibabanka açtığı yeni iş ilanı ile birlikte İstanbul, Eskişehir, Kocaeli, Düzce şubelerinde görevlendirilmek üzere gişe personeli yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.

Aranılan Genel Nitelikler

  • Lisans ya da ön lisans mezunu olan,
  • Tercih sebebi olarak daha önce bankaların gişe birimlerinde en az bir yıl çalışmış ve bu konuda tecrübeli,
  • Gişede günlük nakit, kasa ve ATM işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirecek,
  • Satış yapmayı bilen ve ikna kabiliyeti güçlü,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Müşteri odaklı çalışma yapıp müşteri memnuniyeti sağlayabilecek,
  • Tercihen İngilizceye hakim,
  • Başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış personeller arandığı duyuruldu.

Gişe Personeli Ne İş Yapar?

Bankaların şubelerinde istihdam edilen gişe personelleri, banka şubesinin kasasından sorumlu kişilerdir. Kasayı ilgilendiren her türlü nakit ya da çek ile yapılan işlemlerin başarılı şekilde tamamlanmasını sağlarlar. Bankada gerçekleştirilen mevduat hesaplarının açılış ve kapanış aşamalarında gerekli olan işlemler, gişe personelleri tarafından yapılır. Kısaca bankacılık işlemlerini yerine getiren kişiler olarak bilirler.

Banka gişe görevlileri mesai başlamadan önce şubeye gelir, mesai için hazırlık yaparlar. Müşterilerin hesap açma ve kapatma işlemlerini tamamlarlar. Satış ekipleri tarafından gerçekleştirilen satış işlemlerinin tahsilatlarını gerçekleştirirler. Müşterilerine yapılacak ödemeler sırasında yöneticiye gerekli konularda bilgi vermek, müşteri kimlik doğrulaması yapmak ve imza almak gişe personelinin yetkileri arasında yer alır. Banka şubesinden müşterilerin ihtiyacına yönelik para yatırma, para çekme, havale, eft gibi işlemleri yaparlar.

Fibabanka tarafından açılan gişe yetkilisi personeli ilan başvuru formuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-gise-yetkilisi-2328781