Fibabanka Görüntülü Bankacılık Temsilcileri Alacak!

Fibabanka, Türkiye genelinde en büyük ve en güvenilir bankalarından birisidir. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Fibabankası bünyesinde çalışmak üzere çağrı merkezi görüntülü bankacılık temsilcileri aramaktadır. Bu doğrultuda işe alınan personel, müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi departmanın da çalışacaktır. Personel iş alımı İstanbul şehri için geçerlidir. Bu yüzden ilana başvuran adaylar, İstanbul’da ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Çağrı Merkezi Görüntülü Bankacılık Temsilci Görevleri Nelerdir?

Çağrı merkezi görüntülü bankacılık temsilcileri, bir banka tarafından müşterilere telefon yoluyla yardımcı olmak için çalışan kişilerdir. Bu kişi, müşterilerin bankacılık işlemlerini yapmalarına yardımcı olur ve onların sorularını cevaplar. Bu yüzden görüntülü bankacılık, müşterilerin bir banka ile görüntülü bir bağlantı kurarak bankacılık işlemlerini yapmasını sağlayan bir teknolojidir. Bu sayede müşteriler banka işlemlerini evlerinden veya başka bir yerden yapabilmektedir.

İlan Şartları Nelerdir?

Fibabankası firmasında tam zamanlı olarak çalışacak kişiler uzman yardımcısı pozisyon seviyesinde yer alacaktır. Personel iş alımı ilan şartları şu şekildedir;

  • 4 yıllık üniversite lisans bölümü mezunu olan kişiler,
  • Müşteriler ile görüntülü olarak görüşme yapabilecek,
  • Ofis ortamında çalışabilen ve analiz yetenek becerisi kuvvetli olan,
  • Her zaman çözüm odaklı düşünebilen ve pozitif olan,
  • Takım çalışmalarını seven ve bir bütünün parçası olabilen,
  • Vardiyalı çalışma saatleri ile çalışabilen
  • Tercihen İngilizce konuşabilen ve işaret dili bilen kişiler,

İş Tanımı

Çağrı merkezi görüntülü bankacılık temsilcisi olarak işe alınan personel, belirlenen saatlerde vardiyalı olarak çalışmaya uyum göstermesi beklenmektedir.  Böylece vardiyalarda görüntülü ve sesli görüşme sağlayarak müşterilerin istedikleri talepleri karşıması gerekir. Müşteri ile görüşmelerde bankanın ve çalışma arkadaşlarının hedefleri doğrultusunda hizmet vermesi beklenir. Ayrıca gerektiğinde ürün sunumu veya satış yapması istenmektedir.

İlana başvurmak için;

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-cagri-merkezi-goruntulu-bankacilik-temsilcisi-3154769