ING Bank Birçok Şubesi İçin Müşteri Deneyimi Yöneticisi Alıyor!

ING Türkiye bankası Müşteri Deneyimi Yöneticisi İlanı, aranan şartlara uygun olan kişilere yepyeni bir iş fırsatı sunmaktadır. Güncel ING Türkiye müşteri deneyimi yönetici ilanı başta İzmir, İstanbul ve Antalya olmak üzere Diyarbakır, Hatay, Antakya ve Uşak bölgelerinde de tecrübeli ve tecrübesiz kontenjana sahiptir.

ING Türkiye Müşteri Deneyimi Yöneticisi İlanı Şartları

ING Türkiye bankası bir çok şehirde bulunan şubeleri için müşteri deneyimi yöneticileri aramaktadır. Başvuracak kişilerde yönetici olması istenen şartlar vardır. Personel alımı ilan şartları;

  • Tercihen bankacılık ve buna benzer bölümlerden 4 yıllık lisans mezun olma şartı aranmaktadır.
  • Herhangi bir bankada 1 yıl ve fazlası şube deneyimi olan kişiler aranıyor.
  • Kişiler, SEGEM veya BES sertifikalarına sahip olması istenmektedir. Ayrıca Microsoft Office(Excel vb.) programlarına hakim olma özellikleri belirtilmektedir.
  • Analitik düşünen ve takım çalışmasına yatkın olan kişiler istenmektedir.
  • İkna ve iletişim kabiliyetleri yüksek olan kişiler aranmaktadır. Böylece banka şubesine yeni müşteri kazandırma alanında iyi hizmet verebilme yeteneği olması bekleniyor.

İş Tanımı

ING Türkiye bankası müşteri deneyimi yöneticisi iş tanımı kapsamında işe alınacak  kişiler işin belirlediği iş tanımı mevcuttur. İşe alınacak kişilerin bireysel bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirmesi beklenmektedir. Ayrıca bankacılık işlemleri yanı sıra müşteri ilişkileri yönetimi alanında da 6 ay süre ile ING banka bünyesinde çalışması istenmektedir. Gişe işlemlerini gerçekleştirecek adaylar aranmaktadır. Ayrıca bireysel bankacılık müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet vermesi talep edilmektedir.

İlana başvurmak için;
https://www.kariyer.net/is-ilani/ing-turkiye-musteri-deneyimi-yoneticisi-6-ay-donemsel-3315202