Fibabanka Müşteri Temsilcisi Personel Alımları!

Fibabanka yeni personel alımı yapılacak olan pozisyon Müşteri Temsilcisi Uzman Yardımcılığı. Banka çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışmak isteyenler tüm sorularının cevabını haberimizde bulabilirler.

Banka Müşteri Temsilcisi Alımları

Fibabanka tarafından gerçekleştirilecek olan işe alımlar müşteri temsilciliği pozisyonunu ilgilendiriyor. Banka yeni personel iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Fibabanka Çağrı Merkezi’nde çalışmak için iş başvurusu yapacak olan adayların ayrıca müşteri ilişkileri alanında en az 2 yıl çalışmış ve deneyimli olmaları, müşterilerden gelecek olan soru ve taleplerin doğru karşılanması için bankacılık ürünleri ve hizmetleri ile ilgili bilgi sahibi olmaları, ileri seviyede İngilizce biliyor olmaları, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiş olmaları, iletişim becerilerinin gelişmiş olması, müşterilerden gelen istek ve sorun çözüm taleplerine ilgili olmaları da isteniyor.

Banka çağrı merkezi iş başvurusu sahibi erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini tamamlamış ve bir ilişiklerinin kalmamış olması şeklinde dikkat çekiyor.

Fibabanka Yeni Personellerin Görevleri

Fibabanka çağrı merkezi iş başvurusu yaparak işe alımı gerçekleşen yeni personeller müşterilerden gelen şikayetlerin çözülmesi, verilen hizmetlerin takibinin yapılması, raporlanması, bankaya ulaşan bütün müşteri şikayet ve sorunlarının CRM olarak bilinen Şikayet Yönetim Sistemi’ne girişinin yapılması, gerekli durumlarda diğer departmanlar tarafından CRM sistemine girilen sorunların çözüm sürecine katkı sağlanması, müşterilerden gelen iletilerin saklanmasının sağlanması gibi görev ve sorumluluklar alacaklardır. İşin detaylı tanımı aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

Fibabanaka İş Başvuruları

Fibabanka iş başvuruları 16 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir. Banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapmak isteyen kişiler başvurularını aşağıda paylaşılan bağlantıdan yapabilecekleri gibi, aynı bağlantıdan merak ettikleri sorulara cevap da bulabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-musteri-hizmetleri-uzman-yardimcisi-1896500