Garanti Bankası Müşteri Temsilcileri Arıyor!

Türkiye’nin sayılı lider bakanlarından biri olan Garanti Bankası kendi bünyesinde telefon bankacılığında çalışacak olan müşteri temsilcileri arıyor. Personel sayısının belirtilmediği ilana tecrübeli yada tecrübesiz en az Önlisans mezunu tüm adaylar başvuruda bulunabiliyor.

Garanti Bankası müşteri hizmetleri konusunda deneyimli yada deneyimsiz çağrı merkezinde görev alabilecek personellere ihtiyacı olduğunu bir iş ilanı ile duyurdu. Yayımlanan ilana göre telefon bankacılığı ile bankacılık konusunda hizmet almak isteyen ve bunun neticesinde tüm müşteri aramalarında gelen talepleri alabilecek, işlemleri gerçekleştirebilecek ayrıca banka ürünlerinin satışının yapılmasını sağlayacak personellere ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Çağrı Merkezine En Az Önlisans Mezunu Personel

Garanti Bankası’nın çağrı merkezi departmanında görev alacak personel adaylarının en az Lisans veya Ön Lisans mezunu ya da öğrenci olması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor. İstanbul’da ikamet şartı arayan Garanti Bankası bunun yanında erkek adaylar için de askerlik hizmetini yerine getirmiş veya en az 1 yıl tescilli olma şartı istiyor.

İletişim becerileri yüksek, ikna kabiliyeti konusunda gelişmiş ve ayrıca satış yapma konusunda da girişken ve istekli adaylar arayan Garanti Bankası, çağrı merkezinde görev alacak personellerin haftanın herhangi 5 gününde 09.00 ila 18.00 saatleri arasında çalışacakları da açıklandı.

Garanti Bankası’nda Kariyer Fırsatı

Telefon bankacılığında müşteri temsilcisi olarak görev alacak olan adayların Garanti Bankası tarafından kadrolu çalışan olacağı ve ayrıca kariyerlerine çağrı merkezi veya diğer genel müdürlük birimleri ile şubelerinde devam etme şansına da sahip olacaklarını bildirdi. Adaylardan kabul edilenlere sınav davetiyeleri e-mail ve sms yolu ile de bildirilecek.

3 Kasım 2017 tarihinde başlayan Garanti Bankası telefon bankacılığı müşteri temsilcisi ilanına, adaylar 10 Kasım 2017 mesai bitimine kadar aşağıdaki link üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-istanbul-1427742