Şekerbank Saha Satış Temsilcileri Arıyor!

Şekerbank Saha Satış personeli alımı kapsamında satış ekibinde görevlendirmek üzere yeni personeller arıyor. Banka tarafından sağlanacak olan istihdam ile ilgili bürün ayrıntılar haberimizden öğrenilebilir.

Şekerbank Aktif Satış Temsilcisi Personel Alımı

Şekerbank aktif satış personel alımı yapılacak olan işe alımlar ile ilgilenen ve başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellik ve nitelikler de açıklandı. Banka saha satış elemanı iş başvurusu sahiplerinin üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nden mezun olması öncelikli şart olarak Şekerbank tarafından bildirildi.

Banka satış personeli iş başvurusu yapmak isteyen adayların ayrıca ekip çalışmasına uyuım ve katkı sağlayabilecek olması, Şekerbank tarafından verilecek olan satış hedefleri çerçevesinde satış yapabilecek olması, bu konuda kendine güveniyor olması, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olması, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabiliyor olması, şehirlerarası konaklamalı yolculuklar yapmak için bir engelinin olmaması, ikna kabiliyetinin gelişmiş, insan ilişkilerinin güçlü olması da gerekiyor.

Şekerbank Aktif Satış Personellerinin Görevleri

Şekerbank satış elemanı iş başvurusu yaparak bankanın İnsan Kaynakları birimi tarafından değerlendirmeye alınan adaylar uygun görülmeleri halinde banka tarafından iş görüşmesi mülakatı için davet alacaklardır. Yapılan mülakatta da başarılı olan kişiler Şekerbank bünyesinde sürekli ve tam zamanlı çalışmak üzere işe alınacaklar. Şekerbank’ın yeni personelleri sahada müşteri ziyaretleri yaparak bankanın ürün ve hizmetlerinin tanıtım ve pazarlamasını yapacak, satış sağlayacaklardır.

Şekerbank İş Başvuruları                                 

Şekerbank iş başvuruları 31 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecektir. Banka yeni persomel alımı başvurusu yapmak isteyenlerin hangi şehirlerde ikamet etmesi gerektiği, işe alımlar ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki linkte yer almaktadır. Ayrıca bu linkten banka iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-mobil-satis-temsilcisi-1784326