Garanti BBVA 19 Mayıs’ı Atatürk Şarkıları ile Kutladı

Garanti BBVA, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir proje oluşturdu. Türkiye’nin sevilen genç sanatçılarını buluşturduğu projede gençler Atatürk’ün sevdiği şarkıları kendi tarzlarında seslendirdi. Özel şarkıların yer aldığı klip YouTube ve Instagram hesapları üzerinden yayımlandı.

Proje içerisinde Zeynep Bastık “Yemen Türküsü”, Evrencan Gündüz “Bülbülüm Altın Kafeste” ve Melike Şahin de “Fikrimin İnce Gülü” şarkılarını seslendirdi. Banka “#ŞarkılardaSen” etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Garanti BBVA Özel Projelere İmza Atıyor

Garanti BBVA tarafından oluşturulan özel klibi dinlemek isteyen vatandaşlar buradaki linke tıklayarak YouTube üzerinden şarkıları dinleyebiliyor. Konuya yönelik olarak açıklama yapan Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişim Direktörü Elif Güvenen, bu yılın tüm dünya ile birlikte zorlu bir süreci kapsadığını ve birlik, beraberlik duygularını daha çok yaşamaya ihtiyaç olunduğunu belirtti. Güvenen açıklamasına şu sözleri ile devam etti:

“Bu yıl, tüm dünya ile birlikte oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz ve birlik, beraberlik duygularını daha çok yaşamaya ihtiyacımız var. Birçok özel günde olduğu gibi 19 Mayıs’ı da bu sene farklı yaşıyor ve kutluyor olsak da yine her koşulda, tüm kalbimizle Atamızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Garanti BBVA olarak da bu özel günün ruhunu yaşatabilmek bizler için çok önemli. Bu nedenle her yıl farklı çalışma ve kampanyalarla özenle kutladığımız 19 Mayıs’ta bu yıl ‘Şarkılarda Sen’ dedik ve ulu önderimiz Atatürk’ü sevdiği şarkılarla anmaya karar verdik. Bunu da gençlerin çok severek dinlediği yine genç başarılı müzisyenlerimizle gerçekleştirmek istedik. Sonucunda da Atatürk’ün en sevdiği parçalardan oluşan üç şarkılık, dinlemesi büyük keyif verecek çok özel bir video klip çalışması ortaya çıktı. Kimimizin unuttuğu, kimimizinse daha önce dinlemediği bu kıymetli şarkıları özellikle gençlerle buluşturmak bizim için de büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Bu özel çalışma için bize destek vererek projemizde yer alan değerli müzisyen arkadaşlarımıza da tekrar teşekkür ediyoruz.”