Garanti BBVA Özel Sağlık Sigortalarına Yöneliyor

Garanti BBVA Özel Sağlık Sigortalarına Yöneliyor

Garanti BBVA, yaşanan küresel salgın sonrası ilginin arttığı özel sağlık sigortalarına odağını arttırdı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, herhangi bir hastalık veya yaralanmada poliçe sahiplerini ağır masraflardan kurtarmak ve uygun koşullarda tedavi olmalarını sağlamak amacıyla hizmet çeşitlendirmesine yönelik geliştirmeler yapıyor.

Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat Poliçesi

Sağlık sigortası yaptırmak isteyen Garanti BBVA müşterileri, bankanın kanalları üzerinden Eureko Sigorta’nın ürünlerine ulaşabiliyor. Sağlık sigortacılığına yeni giriş yapan Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat üzerinden de poliçe oluşturabiliyor.

Bupa Acıbadem Sigorta’nın kurucusu olduğu senCard Üyelik Programı’na dahil olan Eureko Sigorta ve Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat; müşteri odaklı ürünler, geniş anlaşmalı kurum ağı ve program avantajları ile sağlık sigortalarında avantajlı bir alternatif sunuyor.

“Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat da BES müşterilerine sağlık sigortası sunmaya başladı.”

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA olarak her gelir grubundan müşterin rahatlıkla erişebilmesi amacıyla sağlık sigortası ürünlerini daha da geliştirip çeşitlendirdiklerini aktardı. Evlioğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İş ortağımız Eureko Sigorta’nın yanı sıra, iştirak şirketlerimizden Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat da BES müşterilerine sağlık sigortası sunmaya başladı. Ayrıca, bu süreçte, Bupa Acıbadem Sigorta ile iş birliği yaparak, iş ortaklarımız tarafından her ihtiyaca ve bütçeye uygun primlerle tasarlanan ürünlerde senCard üyelik programına dahil olduk. Müşterilerimiz, senCard vasıtasıyla anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında kaliteli sağlık hizmeti alabilme, geniş anlaşmalı kurum ağından faydalanabilme, hızlı ve kesintisiz provizyona erişim, geri ödeme işlemlerini teknoloji destekli platformlarla yapabilme imkanına da kavuşuyor.”