Garanti BBVA Taksit Ödeyen Konut Kredisini Açıkladı!

Garanti BBVA konut kredisi almak isteyen vatandaşlara şimdiden görülmemiş fırsatlar sunmaya devam ediyor. Konut kredisi almak için artık yeni bir dönem başlıyor. Uygun şartları sağlayan müşteriler için taksitlerin banka tarafından ödenmesi için harekete geçildi. Garanti BBVA Mortgage tarafından uzun zamandır yeni bir kampanya üzerinde çalışma yapılıyor. Garanti Bankası tarafından kampanya detayları belirlendikten sonra hakkında bir açıklama yapıldı. Konut kredisi kullanacak vatandaşları ilgilendiren kampanyanın ismi ‘Taksitler Garanti BBVA’dan’ olarak belirlendi.

Taksitleri Banka Ödeyecek!

Kampanya dahilinde konut kredisi çeken vatandaşların son 2 4 ya da 6 taksiti Garanti BBVA tarafından karşılanacak. Müşterileri ciddi anlamda rahatlatacak olan bu sistem sayesinde pek çok kişinin konut kredisi çekmesi bekleniyor. Kampanyanın taksit ödemelerini bankanın gerçekleştirmesi adına bazı şartları bulunuyor. Maksimum 750 bin liralık konut kredileri için geçerli olacak sistemde 60 ile 83 ay vadeli konut kredilerinde son iki taksitin ödenmesine karar verildi. 84 ile 19 ay arasındaki vade seçeneğinde son 4 taksit ödenecekken 120 ile 240 ay vadeli çekilen konut kredilerinde ise banka tarafından son 6 taksit karşılanacak.

Kampanyanın detayları hakkında Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay açıklamalarda bulundu. Yaptığı değerlendirmelerde ‘Konu sektöründe hem ekonomiye hem de vatandaşlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlara en uygun imkanlarla hizmet sunabilmek için yeni kampanyalar hazırlıyoruz. Yeni konut almak isteyip bankamızdan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara taksitleri ödeyen kredi ile uzun vadede yardımcı olmak istiyoruz’ ifadelerini kullandı. Detaylı bilgi için bankanın internet sitesini ya da Garanti BBVA şubelerini ziyaret etmek yeterli olacaktır.