Garanti BBVA Talent Camp ile Yeni Stajyerlerini Arıyor!

Her yıl düzenli olarak gerçekleşen Garanti BBVA Talent Camp, bu yıl 3 Nisan 2020 ile 5 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bankacılık sektörü hakkında deneyim elde etmek isteyen ve bankacılığa dair hayalleri olan her gencin katılabileceği bu program, Garanti BBVA içerisinde staj yapma imkanı da tanıyor.

Çeşitli eğitimler ile gençlerin kariyerlerini şekillendirmeye yönelik adımlar atan banka, kendi bünyesindeki eğitimlere katılacak yeni stajyerlerini arıyor. Eğer sen de bir gün Türkiye’nin en iyi bankacılarından biri olmak istiyorsan bu eğitim programını ve staj fırsatını kaçırmamalısın! İşte eğitim programı ve staj bilgileri hakkındaki detaylar…

Garanti BBVA Talent Camp ile Seni Neler Bekliyor?

Bankacılık ile ilgili örgün eğitim veren üniversitelerden birinde okuyorsan Garanti BBVA Talent Camp başvurunu yapabilirsin. Fakat üniversitenin 2., 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olman gerekiyor. Kamp 3 gün sürüyor. Bu üç günlük kamp içerisinde farklı üniversitelerden kampa katılan öğrencilerle tanışıyor, yeni network ağları elde edebiliyor ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak eğitim programlarına dahil olabiliyorsun. Kampın en önemli özelliği kamp boyunca Garanti BBVA personelleri ile birlikte eğitimlere katılıyor olman!

Kamptaki tüm aşamalar ve eğitimler tamamlandıktan sonra bankanın staj programına katılmaya hak kazanıyorsun. Bu staj programı Garanti BBVA St Programı olarak geçiyor. Program yaklaşık olarak 6 ile 8 hafta arasında sürüyor. Staj programına katılmaya hak kazanırsan banka içerisindeki projelerde aktif bir şekilde rol alabiliyor ve banka içi eğitim programlarına katılarak, üniversite mezuniyetinin ardından Garanti BBVA’ya iş başvurusu yaptığında öncelik kazanabiliyorsun. Ne kadar harika değil mi?

Bu eğitim programının ve staj eğitiminin bir özelliği daha var. Sıkı dur! Talent Camp eğitim programı içerisinde sizlere proje yönetimi ile ilgili detaylı eğitimler verilmekte. Eğitim kampından sonra dahil olacağın staj programında senden bir takım oluşturman ve bu takım arkadaşların ile birlikte bir proje yönetmen isteniyor. Yönettiğin ve hazırladığın proje BBVA Grubu’nun Madrid’deki ana merkezini ziyaret etme fırsatını sana sunuyor!

Eğer 4. sınıf öğrencisiysen ve staj programı içerisinde farklı bir yönde ilerlemek istersen Garanti BBVA bu alanda da çeşitlilik sunuyor ve yalnızca üniversitelerin 4. sınıf öğrencilerine Genel Müdürlük birimlerinde “Management Trainee” pozisyonunda staj yapma imkanını tanıyor.

Garanti BBVA Talent Camp Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA Talent Camp başvurusu yapmak için aşağıdaki şartlara uyum sağlaman gerekiyor:

  • Yazının sonunda paylaşılacak olan link üzerinden başvurunu tamamlamalısın. Etkili ve dikkat çekici bir özgeçmiş hazırla. Özgeçmişinde fotoğraf ve verdiğin bilgilerin tam, doğru olmasına dikkat et.
  • Üniversitelerin örgün eğitim veren 2., 3. ve 4. sınıf öğrencisi olman gerekiyor
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalısın
  • Başvurun kabul edildiği takdirde banka tarafından yapılacak olan İngilizce Sınavı, Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri ve Video-kayıt aşamalarından başarılı bir şekilde geçmelisin.
  • İleri seviye İngilizce dil bilgisine sahip olmalısın.
  • Kamp sırasında yapılacak olan mülakatlara daima hazırlıklı olmalısın.

Kamp programını tamamladıktan sonra kuracağın ya da dahil edileceğin takım ile görüşme sağlayacaksın. Takımın ile birlikte gerçekleşecek olan staj programı Haziran ve Eylül ayları arasında yapılacak. Bu tarihe kadar takımındaki kişileri tanımaya çalışmalısın. Son başvuru tarihinin 23 Şubat 2020 Pazar günü olduğunu unutma! İşte başvuru formunu gönderebileceğin link burada:

  • https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bbva-garanti-bbva-talent-camp-2388003