Vakıfbank Vergi Ödemelerinde Hayatı Kolaylaştırıyor

Vakıfbank, çeşitli kaynaklardan yürüttüğü çalışmalar sonrasında vergi ödemeleri için 18 farklı kaynak sunduğunu açıkladı. Vergi mükelleflerinin işini kolaylaştırmak için gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında konu hakkında 32 farklı çözüm seçeneği sunarak dikkat çekiyor.

Vakıfbank, vergi ödemeleri konusunda yaptığı çalışmalarda mükelleflerin yanında olmaya devam ediyor. Ticari ve bireysel Vakıfbank müşterileri; vergi borçları, plaka, kamu alacağı tahsilatı, kimlik gibi pek çok konuda sorunsuz bir şekilde sorgulama gerçekleştirebiliyor. Şube ve dijital alanlarda çeşitli şekillerde 18 farklı ödeme imkanı sunulurken, 32 farklı şekilde çözüm seçeneği de sunuyor.

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Hazım Akyol konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Vakıfbank kapsamında; internet bankacılığı, şube, mobil bankacılık, çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla vergi ödemeleri yapılabiliyor. Çeşitli ürün ve hizmetler aracılığıyla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Mesai saatlerini beklemeye gerek kalmadan, bu noktada ödemelerini yapmalarına imkan tanıyoruz’ dedi.

Vakıfbank müşterileri, vergi ödemelerini; VakıfPay, VakıfTax, otomatik ödeme talimatı, SMS yoluyla vergi tahsilatı, ATM üzerinden vergi ödemesi, mobil yoluyla barkod okutarak vergi ödeme, kimlik ve vergi numarasıyla vergi ödeme, kurumsal firmalar için özel ödeme seçenekleri, VakıfBank vergi ödeme çözümleri sunmaya devam ediyor. Vakıfbank yaptığı çalışmalarla birlikte vergi mükelleflerinin yaşadıkları sorunları minimum seviyeye indirmeyi amaçlıyor.