Garanti BBVA Yeni Yıl Kredisini Tanıttı

Garanti BBVA tarafından yılın son günlerinde finansal ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yeni yıl kredisi imkanı sunuldu. Yılın son günlerine geldiğimiz şu günlerde, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik birtakım fırsatlar sunuluyor. Yeni Yıl Kredisi kampanyası ile birlikte 31 Aralık 2019 tarihinde sona ermek üzere pek çok vatandaşın finansal ihtiyaçlarına çözüm bulunması planlanıyor. Aralık ayı boyunca geçerli olması beklenen yeni yıl kredisini, çalışanlar, esnaflar ve emekliler yüzde 0.99 seviyelerinden olmak üzere 60 ay vadeli olmak üzere kredi kullanabilecekler.

Yeni yıl kredisi almak isteyen vatandaşlar bunun için gerekli bilgileri Garanti BBVA şubelerinden, bankaların internet sitelerinden ya da bankanın mobil şubelerinden ulaşabilirsiniz. Telefon hattı üzerinden de kredi başvurusunda bulunulabileceği ifade ediliyor.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmelerinde ‘2020 yılı yaklaşırken, çalışan, esnaf ve emekli müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için, finansal açıdan destek olabilmek için uygun faiz ve vade seçenekleri ile birlikte Yeni Yıl Kredisi sunmayı planladık. Kredi kullanmak isteyen vatandaşların Garanti BBVA mobil ve internet üzerinden şubeye gitmeye gerek kalmadan, hızlı ve güvenilir şekilde kredi sunma imkanı sağlıyor. Kredi onaylandıktan sonra tutar müşterinin hesabına hızlı bir şekilde yatırılıyor. Şubelerde yapılacak kredi başvuruları için ise sadece nüfus cüzdanı bulundurmak yeterli. Kredi başvuruları hızlı ve pratik bir şekilde kolaylıkla tamamlanabiliyor’ dedi