Garanti BBVA’dan Bayrama Özel Anında Online Kredi!

garanti-bbvadan-bayrama-ozel-aninda-online-kredi

Garanti BBVA bayram kredisi kampanyası ile 60 ay vadede online ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Garanti BBVA 60 Ay Vadeli Online İhtiyaç Kredisi

Garanti BBVA tarafından Kurban Bayramı’na özel bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi. Kampanyaya internetten başvuru yapılarak kısa süre içinde kredi kullanımı sağlanabiliyor. Garanti BBVA müşterilerinin yılın her dönemindeki ihtiyaçlarının en uygun şekilde karşılanması için hayata geçirdiği kampanyalara devam ediyor. Kurban Bayramı dolayısıyla artan nakit ihtiyaçları online kredi başvurusu ile karşılanabiliyor. Garanti BBVA Mobil Bankacılık ve Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişilere 60 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Garanti BBVA Online Kredi Anında Hesaba Aktarılıyor

Garanti BBVA bayram kredisi kullanmak isteyen kişiler Banka’nın dijital kanallarından bu başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından Garanti BBVA online kredi başvurusu yapanların değerlendirmelerinin olumlu sonuçlanması halinde talep ettikleri kredi tutarları anında hesaplarına yatıyor. Şubeye gitmelerine gerek kalmadan kredi kullanımı sağlayan Garanti BBVA müşterileri hesaplarına aktarılan parayı hemen kullanmaya başlayabiliyorlar. Garanti BBVA internet sitesinden kredi tutarı ve kaç ayda geri ödenmek istediği belirtilerek aylık kredi taksitlerinin ne kadar olacağı da hesaplanabiliyor.

Garanti BBVA 20 Bin Lira Online Kredi

Garanti BBVA kredi başvurusu yaparak 20 bin lira kredi talebinde bulunan ve kredisi için 60 ay vade seçeneğini tercih eden bir kişi onay alması halinde aylık yüzde 1.94 kredi faizi ödüyor. Aynı kişinin aylık kredi taksitleri 621.94 lira olarak hesaplanırken, kredi bitiminde ödediği toplam tutar 37.316,88 liraya tekabül ediyor. Krediye uygulanan aylık faiz oranları kredi tutarına ve vadesine göre değişiklik gösteriyor.