ING Bank Müşterilerine Özel AVM’lerde Yenilik!

ING Bank Müşterilerine Özel AVM’lerde Yenilik!

ING Bank Türkiye tarafından, AVM’lerde geçerli olan yeni bir hizmet devreye alındı. Banka, dijital bankacılık odaklı yaklaşımı ve modern tasarımıyla dikkat çeken “ING House” hizmet noktalarını AVM’lerde sergileyecek!

ING Bank Dijital Gücüyle AVM’lerde Yer Alacak

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, sahip olunan dijital güç, alışılagelmiş tüm kalıpların esnetilerek müşterilere sunulacak. Böylelikle müşterilerin yaşamlarına uygun çözümler geliştirilecek.

Müşterilerinin her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmetten faydalanabilmesini sağlayan ve bu kapsamda faaliyet gösteren ING Türkiye, bu doğrultuda AVM’lerde dijital bankacılık odaklı ve modern tasarımıyla dikkati çeken “ING House” adındaki hizmet noktalarını hayata geçirecek. Bu noktalar 7 gün 12 saat boyunca hizmet verecek.

“Bütün işlemlerin dijitalden yapılabilir hale gelmesini hedefliyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğin mobil üzerinden şekilleneceğine inanıyoruz ve dijitalleşme stratejimiz gereği bütün işlemlerin dijitalden yapılabilir hale gelmesini hedefliyoruz. Bunu yaparken de dijitale insan dokunuşu getirmeyi önemsiyor ve görüntülü görüşme teknolojisi ile müşterilerimize mobil bankacılık üzerinden kredi, yatırım ve sigorta gibi işlemlerde hizmet verdiğimiz Cebimdeki Danışman gibi inovatif ürünler geliştiriyoruz.”

“Günümüzde müşterilerimiz için en önemli şeyin zaman olduğunun farkındayız”

“Günümüzde müşterilerimiz için en önemli şeyin zaman olduğunun farkındayız. Müşteriler artık bulundukları yerin konforunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kolay, zahmetsiz ve akıllı çözümleri tercih ediyorlar. Dijital dönüşümün bu kadar hızlandığı bir dünyada artık müşterilerin bankalara göre değil, bankaların müşterilere göre şekillenmesinin gerekli olduğunu düşünüyoruz.

Bu kapsamda dijital ve esnek bankacılılık anlayışımızla geleceğin bankacılığı için yatırımlarımızı şimdiden şekillendiriyoruz. ING olarak ‘sen hayatını yaşa’ diyor ve insanlar hayatını yaşarken onların hayatına dahil olmayı hedefliyoruz. Yeni ING House adındaki hizmet noktalarımız ile müşterilerimizin sosyalleştikleri alanlarda konumlanarak onların hayatlarına dahil oluyor ve onlara zamandan tasarruf sağlıyoruz. ING House’ların sayısını yıl sonuna kadar 20’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin hayatında bankacılığın yerini en aza indirmek için inovatif çözümlerle onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”