ING Türkiye: Çalışanlarımızın hayatlarını diledikleri gibi yaşamalarını istiyoruz

ING Türkiye: Çalışanlarımızın hayatlarını diledikleri gibi yaşamalarını istiyoruz

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, “Biz çalışanlarımızın kendileri olabilmelerini, hayatı kaçırmak yerine hayata karışmalarını ve hayatlarını diledikleri gibi yaşamalarını istiyoruz” dedi.

Banka , Flexi Kariyer ve Flexi İzin ile çalışanları için sunmuş olduğu esneklikler dünyasını genişletmeye devam ediyor. Yapılan açıklama doğrultusunda, çalışan mutluluğu açısından esnek ve yenilikçi adımlar atılıyor. “Önce kendin olursun, sonra ING’li” yaklaşımını merkezine alan ING Türkiye, çalışanları için esneklikler dünyasını genişletmeye devam ediyor.

Haftada 2 gün esnek çalışma saati

Çalışanlarına uzaktan ve esnek çalışma modelleri sağlayan banka, 2015 yılından bu yana çalışanlarının haftada 2 gün uzaktan çalışmasını sağlıyor ve esnek çalışma saatlerinden yararlanmalarına ortak oluyor.

Esnek çalışmayı daha da ileriye taşıyan ING, Flexi 365, Haftam Flexi ve Haftam 3 Gün Flexi ve Haftam 4 Gün Flexi adında dört yeni esnek çalışma modelini daha 2021’de kalıcı olarak uygulamaya başladı.

“Önce kendin olursun, sonra ING’li” yaklaşımını stratejimizin merkezine alıyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk şu sözleri kaydetti:

“Önce kendin olursun, sonra ING’li” yaklaşımını stratejimizin merkezine alıyoruz, çünkü biz çalışanlarımızın kendileri olabilmelerini, hayatı kaçırmak yerine hayata karışmalarını ve hayatlarını diledikleri gibi yaşamalarını istiyoruz. Bu nedenle de çalışan mutluluğu için esnek ve yenilikçi olmayı başarının anahtarı olarak görüyoruz. Esnekliği sadece çalışma modelleri ile sınırlamıyor, IK uygulamalarımıza bütüncül olarak yansıtıyoruz. Örneğin, Flexi Kariyer ile çalışanlarımız farklı kariyer yollarını keşfedip kendilerini geliştirebiliyorken, Flexi İzin uygulamaları ile kendi yaşamlarına zaman ayırabiliyor ve vakitlerini diledikleri gibi değerlendirebiliyor.

Bununla beraber genel müdürlükte rolü uygun olan çalışanlarımız ofise ayda sadece 6 gün giderek geri kalan günlerde uzaktan çalışabiliyor ya da dileyen ING’liler Flexi Yaz uygulamamız ile yaz boyunca istedikleri şehir ve lokasyondan çalışabiliyor. Ayrıca, FlexMe Esnek Yan Haklar Programı ile çalışanlarımız birçok alanda yan hak seçimlerini yapabiliyor. Esnek ve yenilikçi olmayı stratejimizin merkezine alarak sektörde fark yaratacak uygulamalar sunmaya devam edeceğiz.”