ING Türkiye Konut Kredi Faizlerini Düşürdü

Konut kredi faizlerinde kamu bankalarının yaptığı indirim sonrasında özel bankalar da harekete geçmişti. ING Türkiye, konut kredisi faizlerinde 120 ay vadeye kadar olan tüm vadelerde oranı yüzde 0,94 seviyelerine kadar düşürdüğünü açıkladı. İndirim için yeni ya da eski ayrımı yapılmayacak. Tüm konutlar için sorunsuz şekilde kullanılabilecek.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, konut alımları sırasında uygun faiz oranlarından yararlanmaları için müşterilerin desteklendiği belirtildi. Yapılan konut kredisi faiz indirimi ile birlikte bankanın ekonomiye destek vermesi amaçlanıyor.

Birçok banka konut kredisi faizlerinde yeni konutları baz aldığı için her müşterinin durumdan yararlanması mümkün olmuyordu. Ancak ING tarafından yapılan kampanya çerçevesinde konut kredi indirimi eski konutlar için de ayrım yapılmaksızın uygulanabilecek.

Alper Gökgöz konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘ING Türkiye olarak hedefimiz müşterilerimize daha uygun ürün ve hizmetlerle birlikte ulaşabilmek. Piyasadan bir adım daha önde olacak şekilde müşteri deneyimi sunmak istiyoruz. Bu anlayıştan yola çıkarak konut kredisi faiz indirimleriyle birlikte müşterilerimizin yanında olacağız. ING Türkiye olarak hem müşterileri desteklemeye hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz’ dedi. İndirimle birlikte konut sektörüne de destek olmayı amaçlayan banka ilginin yoğun olmasını bekliyor.