İş Hayatında Bir Adım Öne Geçmenizi Sağlayacak 6 Sertifikalı Eğitim

Daha önce hiç profesyonel bir aşçılık eğitimi almayı düşünmüş müydünüz? Türk ve Dünya mutfağına hakim olarak, iş hayatınızda bir adım öne geçebilirsiniz. Teorik ve uygulamalı derslerin yer aldığı bu sertifikalı eğitim programı sayesinde, hem yemek konusunda bilgi sahibi hem de meslek sahibi olabilirsiniz. Üstelik mesleğinizi dünya üzerindeki her yerde gerçekleştirmeniz de cabası.

Sertifika Programlarının Önemi

Dünya üzerinde en çok ihtiyaç duyulan sektörler arasında inşaat, ilk sırada yer almaktadır. Her geçen gün genişleyen bir yapıya sahip olan bu sektörde, bir adım öne çıkan kişiler müteahhitler oluyor. Başarılı bir müteahhit olmak için sertifikalı eğitim programı alabilirsiniz. Bu sayede, yeni teknolojileri hızlı bir şekilde öğrenebilir ve gelişen teknoloji dünyasıyla beraber iş dünyasının patronlarıyla birebir olarak tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Dijitalleşen bir dünya içerisinde yaşadığımızı geri plana atmamalıyız.

Siber güvenlik ve siber olaylarla mücadele eğitimi, şirketlerin en çok üzerinde durmuş olduğu siber güvenlik konusunda deneyim ve bilgi kazanmanızı sağlar. Bu sayede günümüzün en gözde mesleklerinden birini yapabilirsiniz. Siber güvenlik sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, şirketlerin siber güvenlik perspektiflerine uygun bir eğitim almanız gerekiyor. Üstelik bu eğitim programına dahil olan kişiler için Türkiye’de birçok iş imkanı bulunuyor.

Aileler, toplumun yapı taşıdır. Bir toplumu sağlıklı bir şekilde ayakta tutabilmek için ailelerin sağlıklı bir yapıya sahip olmasını sağlamak gerekir. Bu durumda da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ön plana çıkar. Eğer kariyer hedeflerinizde bu bakanlıkta çalışma hayali varsa, eğitim almanız şart. Aile danışmanlığı uzmanlık sertifikalı eğitim programı sayesinde ve bir de üniversitelerin Sosyal Hizmet, Çocuk Gelişimi, Psikoloji, PDR, Hemşirelik, Tıp, Sosyoloji bölümlerin mezun olduğunuz takdirde iş bulamamanız imkansızdır. İşveren ve işçi arasındaki sorunlara dair sorunların tespitinde ve çözümünde iş hukuku ve sosyal güvenlik konuları ön plana çıkmaktadır.

Bu eğitimi alabilmeniz, eğitim sonucunda sertifika sahibi olabilmeniz için Üst Düzey Yöneticiler, İnsan Kaynakları Yöneticileri, İnsan Kaynakları Uzmanları, Personel Yöneticileri, Personel Uzmanları, Avukatlar, Sendikacılar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Yeminli Mali Müşavirler, Mali Uzmanlar, Sosyal Güvenlik Danışmanları, Öğrenciler ve sosyal güvenlik alanında uzmanlaşmak ve meslek sahibi olmak isteyen kişilerden biri olmanız gerekiyor. Bağımsız Denetçilerin mesleki alanlarındaki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla katılabilecekleri bağımsız denetçilere yönelik sürekli eğitim programı sayesinde, Türkiye’de en iyi denetçilerden biri olabilirsiniz. Program 3 yıllık bir süreyi kapsamaktadır. En az 60 kredisi bulunan mesleki konular haricinde 120 kredilik eğitimi tamamlamanız gerekmektedir. 3 yıl boyunca eğitim alarak kendinizi geliştirebilir, rakiplerinize fark atabilirsiniz.