İş Yaşamını Kolaylaştıran 5 Uygulama!

Giderek yaşamın her alanına yayılan teknoloji ve teknolojik alandaki gelişmelerin hızla iş yaşamına entegrasyonu da sağlanıyor.

İş Yaşamının Kolaylaştırılması

Bilgisayarın ve internetin hayatımıza girmesinden bu yana iş yaşamında çeşitli görevler daha kolay planlanabilir hale geldi. Çalışanların özellikle ofis dışında oldukları durumda maillerini kontrol etmeleri, not almaları ve projeleri ile ilgili işlem yapmalarına imkan sağlayan çeşitli programlar işleri bir hayli kolaylaştırıyor. İş yaşamında sık kullanılan uygulamalar arasından bazıları ve görevleri aşağıda detaylandırılmıştır.

Timeful Uygulaması Nedir?

Timeful uygulaması sayesinde çalışanlar görev yönetimi özelliğinden faydalanarak işlerini planlayabiliyorlar. Uygulama, kullanıcılarının alışkanlıklarını öğreniyor ve kaydedilen görevlerden önce uyarıda bulunuyor.

Wunderlist Uygulaması Nedir?

İş yaşamında zaman yönetimi ve yapılacak işler listesinin büyük önem taşıdığı düşünülürse Wunderlist uygulamasının neden sık kullanıldığı da anlaşılacaktır. Uygulama sayesinde çalışanlar yapacakları işleri listeleyebiliyor, kısa ya da detaylı notlar kaydedebiliyorlar. Uygulamaya diğer çalışanlar da dahil edilerek ekip halinde de kullanılabiliyor.

Evernote Uygulaması Nedir?

Evernote uygulaması genellikle iş toplantılarında kullanılır. Uygulama bir yandan kullanıcıların notlar almalarına, notlarına görsel ve video eklemelerine imkan verirken, bir yandan da alınan notları bulut ortamında muhafaza ederek istenen bilgisayardan yeniden ulaşıma imkanı tanıyor.

Mailbox Uygulaması Nedir?

Mailbox uygulaması ile yoğun bir çalışma temposunda olanlar bütün maillerini tek bir uygulamadan yönetebiliyorlar. Uygulamada kullanıcıya farklı mail adreslerinin farklı renklerde işaretlenmesi özelliği de sunuluyor. Böylece maillerin birbirine karışmasının önüne geçilmiş oluyor.

Pocket Uygulaması Nedir?

Poket uygulaması ile internette dolaşan kullanıcılar beğendikleri ve daha sonra yeniden incelemek istedikleri sayfaları tek bir dokunuşla bir listeye kaydedebiliyorlar. Bu listeye Pocket kullanıcıları daha sonra istedikleri akıllı cihazdan ulaşabiliyorlar.

İş hayatına teknolojinin entegrasyonu günümüzde zaten pek çok şirket tarafından yapılmaktadır. Şirketler dijitalleşme yoluna giderken, çalışanların da bu yönde kendilerini geliştirmeleri, teknolojiye, bu alandaki yeniliklere açık olmaları ve öğrenmeleri de kaçınılmaz bir hal almıştır.