Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi – Bireysel Satış Temsilcileri Alacak!

1989 yılından bu zamana bankacılık alanında artan performansı ile büyümeye devam eden Kuveyt Türk, Gişe Yetkilisi ve bireysel satış temsilcileri alanında için iş imkanı sağlıyor. İşe alınacak adaylar İstanbul Avrupa Yakası ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Gişe Yetkilisi – Bireysel Satış Temsilcileri İlan Şartları

Kuveyt Türk Bankası bünyesinde çalışacak Gişe Yetkilisi Bireysel Satış Temsilcisi pozisyonunda personel alımı mevcuttur. Bu göreve başvurmadan önce adaylardan istenen bazı şartlar bulunmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanmaktadır;

  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümünden lisans veya yüksek lisans düzeyinde bir eğitim seviyesinde mezun olmaları gerekmektedir.
  • Tercihen İngilizce veya Arapça dili bilgisine sahip olması istenmektedir.
  • Etkin iletişim becerilerine sahip olma şartı aranmaktadır. Ayrıca adaylar, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olmalıdır.
  • Katılım bankacılığı alanında satış yapmak için kariyer hedefi olmalıdır. Bunun yanı sıra adaylar, analitik düşünen ve planlama-organizasyon becerisi yüksek olması gerekir.
  • İlana başvuracak erkek adaylar için ise askerlik hizmetinin tamamlanmış olması istenmektedir. Askerlik hizmetini tamamlamamış olan erkek adaylar mutlaka en az 20 aylık tescili olması istenmektedir.

Eğer sizlerde Kuveyt Türk  Gişe Yetkilisi ve bireysel satış temsileri olarak çalışmak istiyorsanız, şirketin resmi web sitesini ziyaret ederek iş ilanlarını inceleyebiliriz. Öncelikle bankacılık alanında çalışma deneyimi ve eğitimine sahip olmanız önemlidir. Ayrıca, müşteri odaklı, iletişim becerileri yüksek ve takım çalışmasına yatkın olmanız beklenmektedir.

Bu ilana başvurmak için URL aşağıdaki gibidir.

https://www.katilbize.com/NX49CD8C28GBY6V8L37NY9759Q.JOB