Kuveyt Türk ve Ziraat Bankası Destek Verdi!

Kuveyt Türk ve Ziraat Bankası Destek Verdi!
Kuveyt Türk ve Ziraat Bankası Destek Verdi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası ile Ziraat Bankası, Memur-Sen Nevşehir İl Başkanlığı ile İHH Nevşehir İl Temsilciliği tarafından yürütülen projeye destek verdi. Proje kapsamında, mazlum ve ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılmak üzere “un bağışı kampanyası” yürütülüyor.

Un Bağışı Kampanyası ile birlikte Suriye ve Türkiye sınırındaki güvenli bölgede bulunan ailelerin temel gıda ürünlerinden biri olan “un” sayesinde, ekmek ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Müslümanların temel gıdası olarak görülen ekmeğin, söz konusu olan bölgede üretim açısından sıkıntılı olması nedeniyle her iki banka da destekte bulundu.

Ekmek Üretimi Durma Aşamasında

Suriye ve Türkiye sınırındaki güvenli bölgede barınan ailelerin söz konusu olan bölgede gıda problemi yaşadığına dikkat çekildi. Bu bölgede un sıkıntısında neredeyse üretimin durma aşamasına geldiğine de vurgu yapıldı. Mazlum ve mağdur durumda olan ailelerin aç kalmaması adına başlatılan bu kampanyaya Ziraat Bankası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası destek verdi.

Bankalar, açılan hesaplardan dileyen kişilerin (banka müşterisi olmak ya da olmamak fark etmeksizin) bağış yapabileceğini ve yardımlarını ulaştırabileceği ifade edildi.

1 Torba Un 135 TL

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, her iki banka tarafından kampanya adına oluşturulan hesaplara bağış yapabilecek. Vatandaşlar, 1 torba un için 135 TL değerindeki bağışı hesaplara aktarabilecek. Destekte bulunmak isteyen kişiler İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, Çağrı Merkezi yolu ile de desteklerini sunabilecekler. Kampanyaya yönelik ayrıntılı bilgiler, bankaların resmi web sitesi üzerinden de paylaşıldı.