QNB Finansbank ürünü olan NeoVade, geleneksel ve günümüz teknolojisinin harmanı ve dijitalleştirilmesi ile ortaya çıkan yenilikçi ürünler arasında yer alıyor. Ürün kullanıcıları fonlarını değerlendirmek için alternatif bir çözüm yolu olarak kullanabilirken, finansman ihtiyacı olan firmalar da kredilendirme dışındaki finansman desteğine NeoVade ile ulaşabiliyor.
QNB Finansbank tarafından tamamen ücretsiz bir hizmet olarak sunulan bu ürün için banka müşterisi olma zorunluluğu da bulunmuyor. Şirketlerin rekabet gücünü arttırmak ve ticari iletişimi arttırmak amacıyla oluşturulan platform sayesinde, alacaklısı ya da borçlusu olunan e-Faturalar için, bu faturaların vadesinden önce ya da sonra ödenmesine yönelik teklifler oluşturulabiliyor.
QNB Finansbank ve Dijital Köprü Platformu
Banka tarafından hayata geçirilen Dijital Köprü projesi içerisinde yer alan NeoVade için, www.neovade.com, www.qnbfinansbank.com/dijitalkopru web sitelerini kullanabiliyor. Ek olarak 0850 222 00 35 no’lu çağrı merkezini veya en yakın QNB Finansbank şubesine başvuru yapabiliyorlar.
Konuyla ilgili QNB Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“NeoVade ürünü şirketlerin hayatında zaten var olan bir gerçekten, ‘borç ve alacak yönetiminden’ yola çıktı. Biz sadece bu süreci dijitalleştirdik ve kullanıcı dostu bir arayüz ile kullanım kolaylığı sağladık. NeoVade, borç sahibi ve borç alacaklılarının faturaları için vade değişikliği talebinde bulunabildikleri ve böylece kendilerine alternatif finansman sağlayabildikleri dijital bir platform. QNB Finansbank’ın en büyük projelerinden Dijital Köprü’nün de iş ortaklarından biri olan NeoVade ile firmalar sistematik bir yapı ile bu süreci takip ederek birbirlerini finanse edebilirler.”
“2020 yılında, ana firmaların, bayilerin ve tedarikçilerinin beraber hareket ederek birbirlerine destek olmalarının ekonomi için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha tecrübe ettik. NeoVade’yi kullanan firmalardan da aldığımız dönüşler doğrultusunda NeoVade’nin bu dönemin de ruhuna ve ihtiyacına çok uygun bir dijital platform olduğunu görüyoruz.”