QNB Finansbank Tele Satış Görevlisi İlanı Yayınladı

QNB Finansbank Tele Satış Görevlisi İlanı Yayınladı

QNB Finansbank tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanına göre “Tele Satış Görevlisi” pozisyonunda görev alacak yeni personeller aranıyor. Bu pozisyonda görev alacak kişilerin, mevcut ya da potansiyel müşterilere telefon üzerinden bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Tele Satış Görevlisi Nedir?

Tele Satış Görevlisi, banka içerisinde yer alan ürünlerin ve hizmetlerin satışını ve pazarlamasını, telefon bankacılığı aracılığıyla müşterilere ileten kişi anlamına gelmektedir. Personeller, telefon ile müşterileri arayarak ürün ve hizmetler hakkında bilgilendirme sağlamaktadır. Müşterilere ürün/hizmet hakkında tanıtım yapar ve gerekirse bu ürün/hizmet hakkında satış gerçekleştirir.

Tele Satış Görevlisi pozisyonunda çalışmak isteyen kişilerin; sabırlı, anlayışlı, müşteri odaklı ve iletişim alanında etkili becerilere sahip olması gerekir. Ek olarak, satış ve pazarlama alanında ikna kabiliyetinin olması, kendine güvenmesi önemlidir. Çünkü, banka hedefleri doğrultusunda satış gerçekleştirmek görevleri arasında yer almaktadır.

Hangi İllerden Alım Yapılacak?

Finansbank Tele Satış Görevlisi pozisyonu için İstanbul ilinden alım yapılacağı belirtilmiştir. İstanbul’un Avrupa ve Asya kıtasında ikamet eden ya da edebilecek düzeyde olan kişilerin başvuru yapması istenmiştir. Personeller İstanbul ili içerisinde Müşteri Hizmetleri departmanında “Çağrı Merkezi” biriminde görev alacak.

QNB Finansbank Tele Satış Görevlisi Başvuru Şartları

Finansbank Tele Satış Görevlisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki şartlara uyum sağlaması gerekmektedir:

  • En az ön lisans mezunu olmak
  • Satış alanında kariyer yapmayı hedeflemek
  • Etkili iletişim kurabilmek
  • İkna kabiliyetinin yüksek olması
  • Müşteri odaklı çalışmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • İstanbul’da ikamet etmek
  • Erkek adayların askerlik görevlerini yapmış olması ya da en az 2 yıl tecilinin bulunması
  • Banka tarafından daha önce gerçekleştirilen Tele Satış Görevlisi pozisyonuna başvuru yapıp elenmemiş olmak

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka tarafından yayımlanan iş ilanı için son başvuru tarihi 17 Aralık 2021 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar adaylar başvuru için özgeçmişlerini aşağıdaki link üzerinden iletebilmektedir. Başvuru yapan adaylara banka tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

https://www.kariyer.net/is-ilani/qnb-finansbank-tele-satis-gorevlisi-2774801