Şekerbank’tan Çiftçilere Özel “Hasat Mobil” Uygulaması!

Şekerbank'tan Çiftçilere Özel "Hasat Mobil" Uygulaması!
Şekerbank, çiftçi müşterilerine özel “Hasat Mobil” uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama sayesinde çiftçiler, toplamış oldukları dijital puanlar ile finansman imkanına kavuşacaklar. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çiftçilere sağlanan destek, dijitalleşme sürecinde de devam ediyor.

Hasat Mobil ile Özel Kredi Teklifleri

Şekerbank tarafından yapılan açıklamaya göre, hayata geçirilen Hasat Mobil uygulaması sayesinde, çiftçiler ürünlerini daha verimli yetiştirebilmek için tüm bilgilere anlık olarak ulaşabilecek. Mobil uygulama aracılığıyla üreticiler uydu üzerinden tarlalarını takip edebilecek. Doğal afet ve meteorolojik olaylara karşı tarlalarını gözlemleyebilecek ve nakit ihtiyaçlarına özel kredi teklifleri için anında başvuru yapabilecek.

Anlık olarak tarlasını takip edebilen çiftçiler, tüm bunlara ek olarak tarlalarının sağlık durumunu da uydu görüntüsüne göre görebilecek ve tarlalarıyla ilgili verimlilik analizlerini yapabilecekler. Uygulamayı kullanan ve dijital puan biriktiren müşteriler, özel kredi teklifi, masraf, faiz, sigorta indirimi ve çeşitli avantajlardan ayrıcalıklı olarak yararlanma imkanına sahip olacak.

“Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ediyor ve teknolojinin sağladığı imkânlar doğrultusunda üretimi önceliklendiriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu şu ifadelere yer verdi:

“Şekerbank olarak önemi her geçen gün giderek daha da artan dijital bankacılık ile çiftçilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ediyor ve teknolojinin sağladığı imkânlar doğrultusunda üretimi önceliklendiriyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz yeni uygulamamız ‘Hasat Mobil’ ile çiftçilerimizin hem tarımsal üretimle hem de finansmanla ilgili ihtiyaçlarını uzaktan yönetebilecekleri çok sayıda avantaj sağlayan teknolojik çözümler getiriyoruz. Böylelikle Anadolu’daki tüm üreticilerin verimliliğini artırmayı hedefliyor ve uygulamamızı kullanımlarına sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”