TEB Cetelem Daha İyi Bir Gelecek Amaçlıyor!

TEB ile BNP Paribas ortaklığında, taşıt finansmanı sağlayan TEB Cetelem, sosyal anlamda da çalışmalarına devam ediyor. BNP Paribas tarafından yürütülen ve dünya çapında faaliyet gösteren 1 MillionHours2Help programına katkı sağladığını açıkladı. Programın asıl amacı ise hem daha sürdürülebilir hem de daha iyi bir dünya için katkı sağlamak olarak belirlendi.

Bu program kapsamında hareket eden BNP Paribas Grubu çalışanları çeşitli kuruluşlarla iletişime geçerek, iş birliği gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Dünyanın daha sürdürülebilir ve daha iyi bir yer olması için gönüllü olarak faaliyetlerde bulunuyorlar. Bu noktada çalışan grup çalışanlarının 2020 yılında dünya çapında gerçekleştirdikleri çalışma sürecinin ise 1 milyon saati aşması bekleniyor.

TEB Cetelem, gönüllülük ve iş birliği faaliyetlerine katılım göstermek için ilk adımı attı. 2019 yılında ilk olarak başlattığı bir sosyal çalışmanın ardından, yoksullukla mücadele etmek, herkesin nitelikli eğitime ulaşması, toplumsal cinsiyet eşitliği, sorunlu üretim ve tüketim durumlarına müdahale gibi pek çok konuda çeşitli çalışmalar başlattı. TEB Cetelem çalışanlarının nezdinde gerçekleşen bu tür çalışmalar sonrasında sivil toplum kuruluşları ile önemli iş birliklerine imza atıldı. Böylece çalışanlar daha iyi bir gelecek için imzalarını atmış oldular. Bundan sonraki dönemde de tüm çalışanların katılım göstermesi sayesinde 2020 yılı için, 1 milyon saat hedefine katkı sağlamaya devam edecekleri belirlendi.