TEB Cetelem ile Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu Hayata Geçti!

TEB Cetelem ile Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu Hayata Geçti!

TEB Cetelem, web sitesi (tebcetelem.com.tr) üzerinden sunmuş olduğu dijital çözümlere bir yenisini daha ekledi. Banka, “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformunu hayata geçirdi!

Yapılan açıklamaya göre, sıfır kilometre ve ikinci el araç sahibi olmak isteyen bireysel kullanıcılar, TEB Cetelem internet sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilecek. Başvuru yaparken gerekli bilgileri doğru bir şekilde giren kullanıcılar, böylelikle araç sahibi olmak istediklerinde, yetkili satıcıya gitmeden tüm başvuru sürecini kendileri yönetebilecekler.

Müşteriler, uygun koşulları sağladıkları takdirde kredi başvurularından onay alabilecekler. Tüm başvuru sürecini yine aynı platform üzerinden de takip edebilecekler. Bu sayede, yetkili satıcıya gidildiğinde kredi başvurusu için geçirilecek zaman kaybı olmayacak!

“Sektörün tüm oyuncuları için ‘iş ortağı’ konumundayız.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TEB Cetelem Genel Müdürü Gamze Halide Berberoğlu, şunları kaydetti:

“Üreticiler, distribütörler, yetkili satıcılar ve sürücüler dahil olmak üzere sektörün tüm oyuncuları için ‘iş ortağı’ konumundayız. Pandemi süreci ile beraber dijital kanallara talep hızla artarken, bireylerin yapmak istedikleri işlemleri daha kısa sürede ve kurumlara gitmeden yapabilmeleri yetkili otoriteler tarafından da destekleniyor ve önümüzdeki yıllarda dijital kanalları destekleyici yasal düzenlemelerin de bu bağlamda artacağını düşünüyoruz.”

“Tüm paydaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak teknolojik çözümler sunmaya devam ediyoruz.”

“Yeni ‘Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu’ platformumuz, 2014 yılında hayata geçirdiğimiz Online Taşıt Kredisi Başvurusu platformunun (Hızlı Başvuru) ötesinde bir dijital deneyim sunuyor. Müşterilerimiz isterlerse Hızlı Başvuru ile ön başvurularını gerçekleştirebiliyor ya da Detaylı Başvuru ile tüm başvuru sürecini dijital olarak yürütebiliyor. Gerek taşıt kredisi başvurusundaki dijital çözümlerimiz gerek son kullanıcılar ve yetkili satıcılarımıza sunduğumuz Chatbot gibi dijital uygulamalarla tüm paydaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak teknolojik çözümler sunmaya devam ediyoruz.”