TEB ‘Hoş Geldin’ Kredi Faizini Düşürdü

Türk Ekonomi Bankası uzun zamandan bu yana müşterileri için ‘Hoş geldin faizli kredi’ ürünü sunuyor. Bankaya ilk kez gelen ve ilk kez kredi alacak olan müşterilere sunulan bir ürü olmakla birlikte, yaptığı güncellemeden sonra faiz oranını düşürdüğünü açıkladı.

Türk Ekonomi Bankası ile ilk kez çalışmaya başlayan, borçlarını tek bir kanal üzerinde toplamak ya da nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi çeken yeni müşterilere uygun faiz oranlarıyla hoş geldin kredisi veriliyor. Müşterilerin daha önceki ödemelerini yansıtan Findeks notuna bakılarak farklı tutarlar ve vadelerde, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuluyor. Bu süreç içerisinde hoş geldin faizli ihtiyaç kredilerinin faiz oranları yüzde 0.98 seviyelerine kadar çekildi.

Hoş geldin faizli kredi sadece her müşteri için ilk kredi alımlarında tek seferlik olarak kullanılıyor. Vade seçenekleri ise 3 ile 60 ay arasında değişiklik gösterebiliyor. Yeni faiz oranlarından yararlanmak isteyen TEB müşterileri başvurularını farklı kanallar üzerinden yapabilecekler. Bunun için TEB şubelerini, telefon bankacılığını, CEPTETEB mobil hizmetlerini ya da TEB resmi internet sayfasını kullanabilirler. Henüz TEB ile tanışmamış ancak ihtiyaç kredisine ihtiyaç duyan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla, uygun ödeme koşullarını içerisinde barındıran çeşitli paketler sunulmaktadır.