TEB ‘Hoş Geldin’ Kredi Faizini Düşürdü!

Türk Ekonomi Bankası tarafından yıllardır yeni müşterilerine ‘Hoş Geldin’ faizli kredi ürünü sunuluyor. Tüm bankalar tarafından çeşitli kredi ürünlerine yapılan indirimlerin ardından, TEB ‘Hoş Geldin’ faizli kredi ürününün faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı.

Türk Ekonomi Bankası ile ilk defa çalışıp, borçlarını tek bir çatı altında toplamak isteyen müşterilere özel çeşitli vade ve tutarlarda kredi seçeneği sunuluyor. Müşterilerin kredi notuna bakılarak verilen ‘Hoş Geldin’ faizli kredi oranları yüzde 1.18 seviyelerinden başlıyor.

‘Hoş Geldin’ faizli kredi imkanından müşteriler sadece bankayla çalışmaya başladıkları anda bir seferlik                faydalanabiliyorlar. Vade seçenekleri de çekilen tutar ve müşterinin isteği doğrultusunda 3 ile 60 ay arasında değişiyor. ‘Hoş Geldin’ faizli kredi seçeneğini değerlendirmek isteyen ve kişiye özel teklifleri görmek isteyen müşterilerin başvurularını farklı kanallar aracılığıyla yapmalarına imkan tanınıyor. Başvurular TEB şubeleri, TEB telefon bankacılığı, CEPTETEB internet şubesi ya da mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

TEB tarafından ilk müşterilere özel sunulan ‘Hoş Geldin faizli kredi’ başvurusu yapmak için nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisinin yanı sıra kişinin gelirini ispat edeceği bir gelir belgesi ya da maaş bordrosuna ihtiyaç duyulur. Serbest meslek sahipleri ya da işletme sahipleri için bu süreçte son 3 yıllık bilançoları ile vergi levhası belgelerinin sunulması bekleniyor. Bankanın gerekli gördüğü durumlarda ek belge ya da kefil isteme hakkı da bulunuyor.