TEB Öğretmenlere Özel İhtiyaç Kredisi Sunuyor!

Öğretmenler Günü’nün yaklaşması ile birlikte Türk Ekonomi Bankası yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Öğretmenlerin ihtiyaçlarına yönelik, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarının düşürüldüğü belirtildi. Öğretmenlere özel ihtiyaç kredilerinde yüzde 1.08 seviyelerinden başlayan faiz oranları 3 ay öteleme fırsatı sunuyor. Yeni kampanyadan pek çok öğretmenin faydalanması amaçlanıyor.

Türk Ekonomi Bankası konu hakkında bir açıklamada bulundu. Özellikle hizmet verirken farklı meslek gruplarındaki müşterilerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurulması, daha özelleştirilmiş hizmetler verilmesi ve yeni ürün ve hizmetler geliştirilmesi için yeni bir kampanya hazırladıklarını belirtti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan yeni bir kredi kampanyası ile birlikte, öğretmenlere özel ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor.

Öğretmenler için hazırlanan Türk Ekonomi Bankası ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarının yeni kampanya dahilinde yüzde 1.08 oranlarından başlaması bekleniyor. Aynı zamanda öğretmenleri kredi ödemeleri sırasında zorlanmamaları için 3 ay öteleme fırsatları da sağlıyor.

Türk Ekonomi Bankası tarafından sunulan Marifetli Hesap uygulamasından öğretmenlerin birikimlerini de değerlendirmeleri amaçlanıyor. Avantajlı olarak sunulan faiz oranlarında da istedikleri zaman hem para yatırırken hem de para çekerken faydalanabilecekler. Türk Ekonomi Bankası tarafından sunulan kolay ödemeli uygun faiz oranlı ihtiyaç kredileri hakkında bilgi sahibi olmak için şubelerden ya da internet sitesinden faydalanarak ulaşabilirsiniz. Kampanyanın pek çok öğretmenin yararlanması için uzun süre devam etmesi bekleniyor.