Türkiye Finans Katılım Bankası Yeni İK Personelleri Alımı!

Türkiye Finans Katılım Bankası İnsan Kaynakları biriminde görev vermek üzere İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Yetkilisi – Yetkili Yardımcısı pozisyonundaki açıktan dolayı işe alımlar gerçekleştiriyor. Banka personel alımları kapsamında gerçekleşecek olan bu işe alımlara ait tüm detaylara haberimizde yer verilmiştir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Yeni Personel Alımları

Türkiye Finans Katılım Bankası bünyesinde yapılacak olan banka insan kaynakları personel alımları için başvuru yapmak isteyen kişilerin Türkiye’nin bilinen üniversitelerinde 4 yıllık örgün lisans eğitimi almış olmaları gerekiyor. Başvuru sahibi erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini bitirmiş ve bir ilişiklerinin kalmamış olması şeklinde dikkat çekiyor.

Banka İnsan Kaynakları iş başvuruları ile ilgilenerek başvuru yapacak olan kişilerin ileri seviyede İngilizce biliyor olması, daha önceden en az 2 yıl bankaların insan kaynakları biriminde çalışmış olması, Microsoft Office uygulamalarını etkin olarak kullanıyor olması, iletişim becerilerinin kuvvetli olması, müşteri memnuniyetini işinde prensip kabul etmiş olması, sunum becerisinin ve raporlama becerisinin bulunması da banka tarafından aranan özellikler arasındadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası İK Personellerinin Görevleri

Türkiye Finans Katılım Bankası İK iş başvurusu yapan ve tabi tutulduğu değerlendirmeler sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller bankada performans değerlendirmelerinin yapılması, işe alım süreçlerine destek verilmesi, iş başvurularının değerlendirilmesi, iş görüşmesi mülakatlarının organize edilerek gerçekleştirilmesi, iş başvurusu sahipleri ile ilgili referans araştırmalarının yapılması, terfi çalışmalarının yürütülmesi, bankadaki açık pozisyonlar ile ilgili çalışmalar yapılması gibi görevler ve sorumluluklar alacaklardır.

Türkiye Finans Katılım Bankası İş Başvuruları

13 Ocak 2917 tarihine kadar devam edecek olan Türkiye Finans Katılım Bankası iş başvuruları hakkındaki diğer bütün detaylar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Bu bağlantıdan aynı zamanda banka iş başvurusu da gerçekleştirilebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-ik-is-ortakligi-yetkili-yetkili-yd-1870228