Kuveyt Türk Katılım Bankası Öğrenci Stajyer Personeller Arıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımları kapsamında uzun dönem görev yapacak olan Görsel Tasarım bilgisi olan stajyer öğrenciler aranıyor. Personel alımları ile ilgili bütün detaylara haberimizde yer verilmiş olup, aşağıdaki bağlantıdan banka iş başvurusu da yapılabilmektedir.

Banka Öğrenci Personel Alımı

Banka öğrenci personel iş başvuruları ile ilgilenen adayların üniversitelerin Grafik – Tasarım ve Güzel Sanatlar bölümlerinde ya da Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri bölümlerinde 2. – 3. sınıf öğrenci olmaları Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından öncelikli şart olarak bildirilmiştir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası öğrenci eleman alımı iş başvurusu yapacak olanların Adobe Illustrator programı ve Adobe Photoshop programını etkin bir şekilde kullanabiliyor olması, ara yüz tasarımı yapmak hakkında bilgili olması, Görsel Tasarım alanın kariyer hedeflerinin bulunması, Scorm içeriği olan Articulate programı gibi programları etkin olarak kullanabiliyor olması, takım çalışmasına yatkın ve ayak uydurabilecek olması, fotoğraf çekmeyi bilen ve fotoğraf ile ilgili ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olması da gerekmektedir.

Kuveyt Türk Öğrenci Personeller Arıyor

Banka stajyer öğrenci alımları için başvuru yapacak adayların ayrıca haftanın 1 – 2 günü çalışmaya ders programlarının elveriyor olması, gelişme, yeniliklere ve öğrenmeye açık olmaları, iş ile ilgili sorumluluk duygularının gelişmiş olması da Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından bildirilen şartlar arasında bulunmaktadır.

Bankada Kampüs programı çerçevesinde işe alımı sağlanacak olan öğrenciler Kuveyt Türk Katılım Bankası İnsan Kaynakları Uygulamaları – İş Geliştirme ve Eğitim – Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde çalışacaklardır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası İş Başvuruları

6 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek olan Kuveyt Türk Katılım Bankası iş başvuruları ile ilgilenen öğrenci adaylar için gerekli tüm bilgiler aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Aynı bağlantıdan banka iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gorsel-tasarim-uzun-donemli-stajyer-1760188