Türkiye Finans KOBİ’lere Özel e-Dönüşüm Paketleri Hazırladı

Türkiye Finans KOBİ’lere Özel e-Dönüşüm Paketleri Hazırladı
Türkiye Finans KOBİ’lere Özel e-Dönüşüm Paketleri Hazırladı

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından esnaf ve KOBİ’lere özel olarak e-dönüşüm paketleri hazırlandı. Esnaf ve KOBİ’lerin hızlı ve kolay bir şekilde e-dönüşüme uyum sağlayabilmesi adına destek paketleri sunuldu. Banka bu paketin içerisinde E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, E-İrsaliye, E-SMM, E-MM ürünlerini müşterilerine ücretsiz olarak sunacağını açıkladı.

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, ülke ekonomisinin bel kemiği olarak görülen esnaf ve KOBİ’ler için banka yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor. KOBİ’lerin ve esnafın yanında olmaya çalışan Türkiye Finans, sunduğu e-dönüşüm paketleri ile müşterilerinin bu dönüşüme hızlı bir şekilde adapte olmasını sağlıyor.

Türkiye Finans Dijital Dönüşümde Destek Oluyor

Müşterilerine nakit yönetimi ürünleri haricinde de banka, ödeme, tahsilat ve tedarik zinciri çözümleri sunan banka, hazırladığı e-dönüşüm paketleri sayesinde KOBİ’lerin dijital dönüşümde destek bulmasını sağlıyor.

Tüm bankacılık işlemlerinin dijital kanallar aracılığıyla yürütülmesini sağlayan banka, hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde dijitalleşmeye öncülük etmek istediğini belirtiyor. Bu dönüşümden çekinen firmalar adına “KOBİ’ye Fobi Yok” sloganını oluşturuldu. Banka slogandan yola çıkarak e-Dönüşüm paketleri ile E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, E-İrsaliye, E-SMM, E-MM ürünlerini ücretsiz olarak müşterilerine sunacak.

“Hayata Katılım Bankaları Olmayı Hedefliyoruz”

Konuya yönelik olarak Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Vekili Murat Akşam açıklamada bulundu. Akşam, dijitalleşmenin hayatın pek çok alanında köklü değişiklikler yaptığına dikkat çekti. Bu değişikliklerden birinin de e-dönüşüm olduğunu vurgulayan Akşam, KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerini desteklemek amacıyla yeni çözümler ürettiklerini ve yeni çözüm yolları geliştirdiklerini ifade etti. Akşam açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dijitalleşme artık şirketler için bir seçenek olmanın ötesine geçerek bir iş yapma biçimi haline geldi. Türkiye Finans olarak, ülke ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve KOBİ’lerimizin dijital dönüşüm süreçlerinde de yanında olmayı, onların iş süreçlerini dijital ortama taşırken hayatlarını kolaylaştıran, hayata katılım bankaları olmayı hedefliyoruz.”