Vakıf Katılım Bankası Pazarlama Personelleri Arıyor!

Vakıf Katılım Bankası tarafından Ticari – Perakende Bankacılık Pazarlama Yetkilisi pozisyonu için yeni personel alımları gerçekleştirilecektir. Banka yeni personel alımı iş başvuruları ile ilgilenen adayların merak ettiği tüm soruların cevapları haberimizdedir.

Vakıf Katılım Pazarlama Personeli Alımı

Vakıf Katılım Bankası İstanbul ili genelindeki şubelerinde görev vermek üzere Ticari Bankacılık ve Perakende Bankacılık departmanlarında çalışacak banka pazarlama personelleri arıyor. Banka eleman alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin öncelikle 4 yıllık eğitim üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların ayrıca konvansiyonel bankaların KOBİ- Ticari – İşletme – Perakende- Bireysel – Mikro servislerinden birinde daha önceden çalışmış ve bu birimlerde yürütülen işler hakkında bilgi sahibi olması, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istek duyması ve prensiplerini benimsemiş olması da gerekmektedir.

Pazarlama Personellerinde Aranan Özellikler                                                   

Banka pazarlama personeli iş başvurusu sahiplerinin ayrıca analitik düşünce yapısı sahibi olması, yazılı ve sözlü olarak iletişim becerilerinin gelişmiş olması, Microsoft Office uygulamalarına hakim ve etkin bir şekilde kullanıyor olması, seyahat etmek için herhangi bir engelinin bulunmaması, esnek iş saatlerine ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilerek sorunsuz çalışacak olması da gerekirken, başvuru yapacak olan erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini yapmış olmaları şeklinde dikkat çekiyor.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuruları

Vakıf Katılım Bankası iş başvuruları ile ilgilenen adaylar için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Bu bağlantıdan ilgilenen adaylar banka pazarlama iş başvurusu yapabileceği gibi, merak edilen tüm soruların cevaplarına ve işin detaylı tanımına da ulaşılabilir. Vakıf Katılım iş başvuruları 10 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-ticari-perakende-pazarlama-yetkili-yon-yrd-1891686