Yapı Kredi Bankası Risk İzleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Yapı Kredi Bankası bünyesinde görevlendirmek üzere Risk İzleme Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan Yapı Kredi Faktoring bünyesindeki Kredi Tahsis ve Risk İzleme Grubu’nda, sürekli tam zamanlı olarak görevlendireceği Risk İzleme Uzmanı alım ilanına başvuru yapacak adayların, banka tarafından belirlenen başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Risk İzleme Uzmanı İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu doğrultuda bankanın yayımladığı ilana başvuracak adayların, üniversitelerin 4 senelik lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun olması, orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olması, ileri seviyede Microsoft Excel bilgisine sahip olması gerekiyor.

Ayrıca Risk İzleme Uzmanı ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların bankalarda ya da faktoring şirketlerinde risk izleme alanı kapsamında en çok 3 senelik deneyime sahip olması, ekip çalışmasına yatkın olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

İş Tanımı

Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi Faktoring bünyesinde görevlendireceği Risk İzleme Uzmanından erken uyarı sinyallerinin önceden tespitinin yapılması sonucunda gereken aksiyonların alınmasında katkıda bulunmasını, erken uyarı sinyallerinin tespitine destek verecek periyodik raporlamaları yapmasını, müşterilerin memzuç gelişimlerini takip etmesini, portföydeki müşterilerin, keşidecilerin ve borçluların risklerini takip etmesini, ayrıca periyodik biçimde karşılıksız çek, protestolu senet ve KKB kayıtlarını takip etmesini istemektedir.

Risk İzleme Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Bankanın yayımladığı ilana en fazla 3 senelik tecrübesi bulunan adaylar ve banka tarafından istenilen şartları yerine getiren adaylar, en geç 18 Mart 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-risk-izleme-uzmani-1963226