Yapı Kredi Öğrenci ve Mezun Sezonluk Gişe Yetkilisi Alıyor!

Yapı Kredi Bankası A.Ş yayınladığı iş ilanı kapsamında sezonluk olarak görevlendirilmek üzere Gişe Yetkilisi personeli alımı yapacağını belirtmekte.

Yapı Kredi Bankası Sezonluk Çalışacak Gişe Yetkilileri Arıyor

Yapı ve Kredi Bankası tarafından kariyer Net’te yayınlanan personel alım ilanı ile ihtiyaç duyulan şubelerde sezonluk olarak görev verilmek üzere gişe yetkilisi olarak çalışacak yeni personellere ihtiyaç olduğu açıklandı.

Banka tarafından yapılan duyuruda ilgili pozisyona iş başvurusu yapmak isteyen adayların öncelikle 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor. Bununla birlikte halen eğitim hayatına devam eden adaylar için; Yüksek Lisans(Öğrenci) Doktora(Öğrenci)olma şartı bulunuyor.


Yapı Kredi Sezonluk Gişe Yetkilisi Pozisyonu İçin Aranan Diğer Şartlar

İlgili banka iş ilanı kapsamında başvuracak adaylar için ayrıca;

  • Deneyimsiz adayların değerlendirileceği, deneyimli olmaları halinde deneyim sürelerinin en fazla 1 yıl olması gerektiği belirtilmekte.
  • Başvuracak adayların müşteri ilişkilerini başarıyla yürütebilecekleri konusunda kendilerine güveniyor olmaları
  • İkna yeteneklerinin gelişmiş, sorun çözme konusunda beceri sahibi.
  • İşinde sonuç odaklı çalışmayı kendine prensip olarak belirlemiş
  • Satış aktivitelerinde rol alabilecek satış odaklı çalışabilecek olmaları

belirtilen kriterler arasında yer almaktadır.


Yapı Kredi Bankası Sezonluk Gişe Personeli İş Başvuruları

Kariyer planı arasında bankacılık ve bankada yükselmek olan adayların başvurularını beklediğini belirten Yapı Kredi Bankası, adaylar ile ilgili yapılacak olan incelemeler sonucunda mülakat davetleri yollayacaktır.

Mülakat sürecini başarılı olarak tamamlayan ve işe kabul edilen yeni bankacı adayları Banka’nın farklı şehirlerde bulunan şubelerinde 6 ay süreyle tam zamanlı olarak çalışacaklar.

Deneyimsiz banka personel alımı olarak nitelenebilen bu duyuru için 1 yıl deneyimli adaylar da başvuru yapabiliyorlar. Sezonluk Gişe Yetkilisi iş başvuruları Yapı Kredi Bankası tarafından 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. Adayların başvuruda belirttikleri iletişim bilgilerinin tam ve doğru olduğundan emin olmaları Banka tarafından sağlanacak olan bildirimler için önemlidir.

Yapı Kredi Bankası Sezonluk Gişe Personeli İş Başvuruları ve diğer tüm detaylar Kariyer Net üzerinden gerçekleştirilmektedir. Aşağıdaki bağlantı aracılığı ile doğrudan ilana ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s-sezonluk-gise-yetkilisi-2274198