Yapı Kredi Konut Kredisi Faizini İndirdi!

Yapı Kredi Bankası kuruluşunun 75. Yılında ülke ekonomisine destek vermeye devam ediyor. Aldığı yeni bir karar sonrasında konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. Konut kredisi faiz oranı aylık bazda yüzde 0.99 seviyelerine kadar çekildi.

Yapı Kredi Bankası tarafından verilen yeni konut kredisi seçeneklerinden yararlanmak isteyenler için, kredi üst limit farkı olmadan 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 oranında olmak üzere konut kredisi verileceği ifade edildi.

Konu hakkında Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen açıklamalarda bulundu. Bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa şartlarına bakıldığı zaman, müşterilere ve üreticilere destek vermek, değer katmak amacıyla çalışmalara devam ettiğini açıkladı. Bu değerlendirmeler kapsamında ‘Yapı Kredi geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile müşterileri mutlu etmeye devam ediyor. Bu noktada geniş ürün yelpazesiyle olduğu gibi uygun ödeme koşullarıyla da konut desteği vermeye devam ediyoruz. Müşterilerimize uygun ödeme koşulları ile konut finansmanı sağlıyoruz. Yeni yaptığımız çalışmalar ve indirimler sonrasında 120 aya kadar olan tüm konut kredisi vadelerinde kredi üst limiti olmadan kampanya düzenledik. Kampanya dahilinde tüm müşterilerin ödeme gücüne bakılarak farklı ödeme planları da hazırlıyoruz. Bu sayede ev sahibi olmak isteyenler için güzel fırsatlar sunuyoruz’ dedi.