Denizbank Yeni Mezunlar İçin Genel Başvuru Topluyor!

Denizbank Yeni Mezunlar İçin Genel Başvuru Topluyor!
Denizbank Yeni Mezunlar İçin Genel Başvuru Topluyor!

Denizbank tarafından 2021 yılında değerlendirilmek üzere yeni mezunlar için genel başvuru ilanı yayımlandı. Başvuruların tamamen internet ortamı üzerinden toplanacağı belirtildi. Başvuru ekranını görmek ve iş ilanı hakkındaki detaylara ulaşmak için adayların “Deniz Kariyer” sayfasını takip etmesi, buradan üyelik oluşturması gerekiyor.

Banka personel alımı ilanına göre, adaylar ikamet ettikleri il fark etmeksizin başvuru yapılabilecek. Bankanın yurt içerisindeki şubeleri ve istihdam koşulları göz önünde bulundurularak, adaylar 2021 yılındaki açık pozisyonlara göre değerlendirilecek. Başvuru detayları ve diğer iş ilanları hakkında bilgi edinmek isteyen kişilerin, “Deniz Kariyer” platformunda üyelik oluşturması gerekecek.

Deniz Kariyer Üyeliği Nasıl Oluşturulur?

Denizbank, “Deniz Kariyer” platformu üzerinden iş ilanı yayımlamaktadır. “kariyer.denizbank.com” adresi aracılığıyla adaylar platformu ziyaret edebilmektedir. Bu platform bir tek personel alımı için değil, adayların gerekli eğitimlere ulaşması, staj bilgilerini incelemesi için de kullanılabilmektedir. Sitenin ana sayfasında “Açık Pozisyonlar” ve “Staj İmkanları” olmak üzere iki kategori yer almaktadır. Buradan Denizbank’a ait tüm şubelerdeki istihdam ve staj olanakları incelenebilmektedir.

Banka tarafından yayımlanan Genel Başvuru ilanına ulaşmak için “kariyer.denizbank.com/career” sayfasına tıklanması gerekmektedir. Buradan “Başvur” butonuna tıklayarak, başvuru yapılabilmektedir.

Genel Başvuru Nedir?

Bankalar tarafından belirli dönemler içerisinde “Genel Başvuru” ilanı yayımlanmakta ve bu başvuru kapsamında da personeller istihdam edilmektedir. Genel Başvuru ilanı genellikle yıl sonlarında ve yıl ortalarında toplanmaktadır. Bankalar yeni mezun olan kişiler için bu başvuru alımını yapmaktadır.

Genel başvuru, ihtiyaç olunduğu takdirde açılan iş pozisyonunda başvuru yapan kişinin değerlendirilmesi anlamına gelmektedir. Burada ön plana adayın taşıdığı özellikler ve nitelikler çıkmaktadır. Staj deneyimi, sahip olunan sertifikalar, adayın kişisel ve mesleki özellikleri, yetenek ve becerileri ön planda tutulmaktadır. Banka içerisinde açılan iş pozisyonuna uygunluk derecesine göre adaylar aranmakta, mülakata alınmaktadır.

Denizbank Genel Başvuru Şartları

Denizbank tarafından yayımlanan Genel Başvuru ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki nitelikleri taşıması gerekmektedir:

  • 28 yaşını doldurmamış olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Microsoft Office programlarını ileri düzeyde kullanabiliyor olmak (özellikle Excel programı)
  • Diksiyonu düzgün olmak ve akıcı bir şekilde Türkçe konuşabilmek
  • İletişim becerilerinin gelişmiş olması ve iyi iletişim kurabilmek
  • Satış ve ikna becerilerinin yüksek olması
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmek
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl süreli olmak şartı ile tecil ettirmiş bulunması

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Yukarıda belirtilen kriterlere uyum sağlayan adaylar, aşağıdaki link üzerinden başvurularını bankaya iletebilmektedir. Denizbank Genel Başvuru ilanı için son başvuru tarihi 30 Aralık 2020 olarak belirlenmiştir. Bankaya iletilen bilgiler, bankanın veri sisteminde tutulacak olup, personel alımı ihtiyacında kullanılmak üzere depolanmaktadır.

https://kariyer.denizbank.com/career