Akbank 23 Nisan’da Çocuklara Özel Yayın Yapacak

Akbank, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak adına “Akbank Sanat YouTube” kanalı üzerinden özel yayın yapacak.

23 Nisan günü çocukların evlerinde ebeveynleri ile etkileşim içerisinde bugünü kutlamalarını hedefleyen banka, “Akbank Sanat Evinizde” sloganı ve atölyeleri ile sosyal medya kanallarından takip edilebilecek.

Özel yayın çerçevesinde Çocuk Atölyeleri Sanat Eğitmeni Barış Karayazgan, çocukların evlerinde bulunan malzemeler ile kendi kendilerine ve ailelerinin desteğini alarak gerçekleştirebileceği etkinleri anlatacak. Ek olarak Dansçı ve Koreograf olan Bengi Yörük, “Kendi 23 Nisan Koreografini Oluştur” etkinliği ile çocuklara dans eğitimi verecek.

21 ile 25 Nisan Tarihleri Boyunca Etkinlik Düzenlenecek

Akbank Sanat tarafından çocukların koronavirüs salgınında olumsuz etkilenmemesi ve o günü aileleri ile birlikte keyifle kutlayabilmelerini hedefleyen banka, 21 ile 25 Nisan 2020 tarihlerinde pek çok etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek etkinlikler arasında; kağıtlardan tasarımlar yapma, dans eğitimi alma, kendi kitabını tasarlama gibi pek çok aktivite yer alacak.

Banka tarafından oluşturulan özel yayın programı şu şekilde olacak:

  • 21 Nisan 2020 – Kağıt Tezgahta Dokuma
  • 22 Nisan 2020 – Kağıt Pipetlerden Heykel
  • 23 Nisan 2020 – Kendi Kitabını Kendin Yap / İleri Dönüşümlü Kağıt Heykel
  • 25 Nisan 2020 – Kafaları Yiyelim!

Yayımlanacak olan tüm etkinlikler hem canlı hem de YouTube üzerinden izlenebilecek.