Akbank Brandon Hall Group’tan 1’i Altın 4 Ödül Kazandı

Brandon Hall Group’un “İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri”nin 4’ü Akbank’ın oldu. Biri altın diğerleri bronz olan ödülleri, Akbank’ın İnsan ve Kültür’üne verildi.

Akbank “Yeni İşe Alım Deneyimi” ile altın ödülün sahibi olurken, “Dijital Onboarding Programı”, “Geleceğin Aynası Yetkinlik Gelişim Programı” ve “İK Analitik Çalışmaları” ile bronz ödüller kazandı.

Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa açıklamada bulundu. Anapa, Akbanklıları ve değişim kültürüne odaklandıklarının altını çizdi. Sürekli öğrenmeyi, beraber çalışmayı, tasarımı ön plana çıkardıklarını da ekledi. Ayrıca,gelişimi ve inovasyon kültürünü ayrıca da veri ve analitik odaklı uygulamaların öncelikleri olduğunu belirtti.

Anapa, “Akbanklılar için bütünsel bir deneyim tasarlıyoruz ve bu deneyimin de aday olarak bankamızla ilk tanışma anından itibaren başladığına inanıyoruz. Bu yüzden Akbanklı olma yolculuğunu baştan sona değiştirdik. Geleceği birlikte keşfedeceğimiz yeni Akbanklılara yenilikçi, dijital ve insan odaklı bir deneyim yaşatmak için yeni kariyer web sitemiz ve mobil uygulamamız ile işe alım deneyimini yeniden kurguladık.” diye de ekledi.