Akbank Cebe POS ile Kurumsal Marka Ödemeleri Dijital Dünyaya Taşındı!

Akbank Cebe POS ile Kurumsal Marka Ödemeleri Dijital Dünyaya Taşındı!

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank Cebe POS uygulaması, Türkiye’de ilk kez Gratis mağazalarında tüketicilerin deneyimine sunulacak. Konuyla ilgili olarak konuşma yapan Yüce, “Gratis ile birlikte hayata geçirdiğimiz çözüm ile ödemeler için müşterilerin kasaya gitmelerine gerek kalmadan reyonda hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alınabilmesini sağlıyoruz.” dedi.

Baştan Sona Dijital ve Hızlandırılmış Bir Deneyim Olacak

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Akbank Cebe POS uygulaması 2020 yılının sonunda küçük işletmeler tarafından büyük bir ilgi gördü. Binlerce iş yeri tarafından kullanılan uygulama, baştan sona dijital ve hızlandırılmış bir deneyim olarak tasarlandı.

Bu yıl Türkiye’de ilk defa seçili Gratis mağazalarında hayata geçirilecek olan Akbank Cebe POS uygulaması ile birlikte, Gratis müşterileri alışverişlerini kasaya gitmeden tamamlayabilecek. Böylelikle kuyruğa girmeden, reyonlarda yer alan QR kodlar ve mobil ödeme yöntemleri ile temassız bir şekilde ödemeler yapılabilecek. Müşteriler mağaza içinde hızlı ve dijital ödeme deneyimini yaşayabilecek.

Akbank Cebe POS Uygulaması Hızlı ve Güvenilir Ödeme Yöntemi Sunuyor

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce şu ifadeleri kullandı:

“Akbank Cebe POS uygulaması ile kurumsal işletmelere de hızlı ve güvenilir ödeme almak için mağaza içi kolaylıkla adapte edilebilir çözümler sunuyoruz. Gratis ile birlikte hayata geçirdiğimiz çözüm ile ödemeler için müşterilerin kasaya gitmelerine gerek kalmadan reyonda hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alınabilmesini sağlıyoruz.

Özellikle indirim ve yoğun alışveriş dönemlerinde kasa ve mağaza yoğunluğunun önüne geçilirken hem üye işyerlerine verimli bir iş ortamı sunulmasına fayda sağlıyor hem de kasaların önünde oluşan uzun kuyrukların önüne geçilerek sosyal mesafeli ve hızlı ödeme alanları yaratıyoruz. Uygulamayı önümüzdeki dönemde farklı sektörlerde de görecek olmak, her sektörden iş yerini dijital çözümler ile desteklemek bizleri heyecanlandırıyor.”