İş Bankası’ndan Ticari Müşterilere TekCep Uygulaması

İş Bankası ticari müşterilerine özel bir ek hizmet sağlıyor. Bu ek hizmetin adı TekCep olarak geçiyor. TekCep uygulaması İşCep’ten farklı bir uygulama. İşCep Ticari ile ticari ve ticari internet şubesi aracılığıyla diğer banka hesaplarına güvenli şekilde ulaşılmasını sğlıyor. Hesap bakiyeleri, hareketleri, POS ve Sanal POS raporlarını görüntülemeyi sağlıyor. Ayrıca satış sonrası hesaba aktarılan tutarları da takip edebilmeyi sağlıyor ve anlık görüntülemeyi kolaylaştırıyor.

TekCep, İşCep Ticari’de “Diğer Varlıklarım” menüsünün altında yer alıyor. İş Bankası Ticaret İnternet Şubesi’nde de “Finansal Durum” menüsü içerisinde “Diğer Varlıklar” kısmından kullanıcalar ulaşabiliyor.

TekCep sadece ticari müşterilere uygun olan bir ek hizmettir. İşCep Ticari uygulaması üzerinden kullanmak isteyenler, “Durumum”, “Diğer Varlıklarım”, “Diğer Banka/TekCep” menülerini seçtikten sonra, Sözleşme ve Bilgilendirme Formu’nu ve TekCep Müşteri Sözleşmesi’ni onaylamalılar. Sonrasında hesaplarını görüntülemek istediği bankayı seçmeliler. Kişiye özel IP adresi ile seçilen bankaya özel başvuru da gerekiyor. Başvuru sonrasında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılabilir.

Garanti BBVA, Yapı ve Kredi , Akbank, VakıfBank, TEB, QNB Finansbank, Albaraka, Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank’ta bulunan ticari hesaplarınızı TekCep’e ekleyerek kontrol edebilirsiniz.