CEPTETEB İŞTE İki Uluslararası Ödül Aldı

CEPTETEB İŞTE İki Uluslararası Ödül Aldı
CEPTETEB İŞTE İki Uluslararası Ödül Aldı

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB), KOBİ, kurumsal ve işletme müşterileri için Ocak ayında tanıtmış olduğu mobil uygulaması CEPTETEB İŞTE, göstermiş olduğu performans doğrultusunda iki farklı uluslararası ödülün sahibi oldu. Alınan ödüllerle ilgili olarak banka tarafından açıklama gerçekleştirildi.

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre, CEPTETEB İŞTE, The Asian Banker tarafından düzenlenen Finansal Teknolojilerde İnovasyon Ödülleri kapsamında ‘En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması Ödülü’nün sahibi oldu. CEPTETEB İŞTE mobil uygulamasına verilen bir diğer uluslararası ödül ise Dünya Bankası’na bağlı Uluslararası Finans Kurumu’ndan (IFC) geldi.

TEB Yılın Yenilikçi Ürünü Dalında Ödül Aldı

Uluslararası Finans Kurumu  (IFC) tarafından düzenlenen Global KOBİ Finansmanı (Global SME Finance) Yarışması’nda CEPTETEB İŞTE, ‘Yılın Yenilikçi Ürünü’ dalında ödül sahibi oldu. TEB, ‘Mansiyon Ödülü’nü (Honorable Mention) aldı.

Daha önce de CEPTETEB İŞTE, Global Business Excellence Awards tarafından ‘En İyi Uygulama Ödülü’ne layık görülmüştü. Bununla birlikte uygulama, Global Finance Innovators 2020 ve Best Business Awards tarafından ‘En İyi İnovasyon’ ödüllerine ve The Banker tarafından da Dijital Bankacılıkta İnovasyon Ödülleri kapsamında Mobil kategorisinde ödül sahibi olmuştu.

Basit, Şeffaf ve Yenilikçi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından KOBİ’lere özel olarak sunulan CEPTETEB İŞTE mobil uygulaması, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak hayata geçirilen dijital bankacılık uygulamalarından biri olarak yer alıyor.

Tamamen müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik hazırlanan mobil uygulama, basit, şeffaf ve yenilikçi olması ile ön plana çıkıyor. CEPTETEB İŞTE kişiselleştirme, daha fazla işlem yapabilme, takip, bildirim, yönlendirilme, nakit akışını yönetebilme ve hız gibi kavramlarla dikkat çekiyor.