Akbank Dünyayı Kurtaracak Kahraman Gençleri Aranıyor

Akbank’ın Şehrin İyi Hali Gönüllülük Projesi kapsamında sivil toplum kuruluşları iş birliği ve Türkiye’de üniversite okuyan gençlerin katılımı ile “Dünyayı Kurtaracak Kahramanlar Aranıyor” zirvesi 16 Kasım’da online olarak gerçekleşecek. Yaklaşık 6 yıldır hayatta olan proje farkındalık yaratmak ve üniversiteli gençleri de teşvik etmek amacıyla yürütülüyor.

Akbank tarafından açıklanan bir bilgiye göre açılışı, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve İlker Ayrık yapacak. Zirvede, Bisiklet Kütüphanesi Kurucusu Hakan Yücel, Gülmek İyileştirir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Bastıyalı yer alacak. Ayrıca Akbank Fotoğraf Kulübü Başkanı Arzu Haşlak yer alacak. Ayrıca Sunay Akın’da “İnsan ve İyilik” üzerine hikayelerini paylaşacak.

Dünyayı Kurtaracak Kahramanlar Aranıyor

Moderatörlüğünün Ömer Madra’nın üstlenmiş olduğu “İlham Veren Gönüllülük Hikayeleri” panelinde de Selin Gören ve Atlas Sarafoğlu gibi genç gönüllüler de deneyimlerini paylaşma fırsat bulacak.

Akbank Kurumsal İletişim Bölümü Başkanı olan Murat Göllü ise “Gönüllülüğe Giden Yol” panelinin moderatörlüğünü yapacak. “Gönüllülüğe Giden Yol” panelinde de Akademisyen Itır Erhart, BM Gönüllüleri Türkiye Ülke Koordinatörü Nil Memişoğlu, UNDP Özel Sektör Programı Yöneticisi Hansın Doğan ve İhtiyaç Haritası Kurucusu Dr. Ali Ercan Özgür yer alacak.

Projeler Gençlere Farkındalık Yaratacak

Türkiye’de gerçekleşen projeler gençler sayesinde başarıya ulaşabiliyor. Projelerin üzerine düşülmesi gençlerin farkındalığının artması adına gerçekleşiyor. Gönüllülük üzerine anıları paylaşan herkes, daha fazla gönüllüye ulaşmayı hedefliyor.

Akbank’ın Şehrin İyi Hali Gönüllülük Projesi kapsamında  gerçekleşen “Dünyayı Kurtaracak Kahramanlar Aranıyor” gönüllülük zirvesi 16 Kasım 2020 tarihinde 17.00-19.30 saatleri arasında Akbank YouTube hesabından ve www.sehriniyihali.com adresinden herkese açık bir şekilde yayımlanacak.