Akbank Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası ile Hediye Dağıtıyor!

Akbank Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası ile Hediye Dağıtıyor!
Akbank Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası ile Hediye Dağıtıyor!

Akbank resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre banka, “Direkt Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası” hazırladı. Kampanya kapsamında yeni yılın ilk hediyesi Akbank Direkt’ten müşterilerine sunuluyor. Direkt Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası ödülleri arasında 10 adet Samsung Galaxy Note 9 yer alıyor. Ayrıca 20 adet 2.500 TL değerinde Teknosa hediye çeki de bulunuyor.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin 26 Kasım 2020’den 15 Ocak 2021’e kadar Akbank Direkt’e girmeleri ve “Kampanyalar” menüsüne giriş yaparak çekilişe katılmaları yeterli olacak. Menü dışında Axess Mobil’den de bir adet çekişiş hakkı daha sunan banka, müşterilerine sunduğu hediyeler ile dikkat çekiyor. Akbank Direkt Mobil’e kredi kartı numarası, müşteri numarası ya da TC Kimlik numarası girildikten sonra Akbank Direkt şifresi ile giriş yapılmaktadır. Şifresini hatırlamayan müşteriler “Şifre Al” bölümünden de kolaylıkla şifre alabilirler.

Son Gün 15 Ocak!

Kampanya koşulları arasında herkese toplamda iki adet çekiliş hakkı sunan banka, bir kişinin birden fazla hediye kazanamayacağını da bildirdi. 15 Ocak 2021 saat 23.:59’a kadar geçerli olacak kampanyada çekilişe hak kazanmak için en az bir adet Akbank banka ya da kredi kartının açık durumda olması gerekiyor. Ayrıca hediyelerin ÖTV ve KDV gibi vergileri ve diğer yasal yükümlülükleri de talihliler tarafından ödenecek.

Hediyelerin devredilmesi, başkası tarafından kullanılması ve de nakde çevrilmesi de mümkün olmamakla birlikte sonuçlar 30 Ocak 2021 tarihinde Akbank’ın resmi web sitesinde, Akşam Gazetesi’nde Kim Kazandı adresinden öğrenilebilecek. Akbank ayrıca posta yolu ile de kazananlara tebligat yapacağını belirtti. Daha detaylı bilgi için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.