Aktif Bank’ın yeni iştiraki Aktif Tech!

Aktif Bank’ın yeni iştiraki Aktif Tech, finansal teknolojiler, ödeme sistemleri ve biletleme sistemleri yazılımı alanlarında faaliyetlerine başladı.

Türkiye’nin en kapsamlı fintech ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank’ın yüzde 100 iştiraki olarak kurulan Aktif Tech, yenilikçi bir yaklaşımla finansal teknolojiler, ödeme sistemleri ve biletleme sistemleri yazılımlarına odaklanıyor.

Aktif Tech

Aktif Tech, her büyüklükten holding ve finans kuruluşuna, özellikle yurt dışındaki ödeme kuruluşları ve e-para kuruluşlarına, biletleme yazılım ürünlerine ihtiyaç duyan tüm kurumlara yüksek katma değerli yazılım çözümleri ve uçtan uca operasyon hizmetleri sunuyor. Balkan, Afrika, Türki Cumhuriyetler ve CIS bölgesi başta olmak üzere deneyimlerini ve teknolojisini global seviyede paylaşma hedefiyle yola çıkan Aktif Tech’in Genel Müdürü Özgür Bilgin, şunları söyledi:

“Aktif Bank’ın kapsamlı finansal teknolojiler ekosisteminin bir parçası olarak hayata geçen Aktif Tech olarak, düşük maliyetli ve web tabanlı kart yazılım platformumuzla finansal kurumlar, ödeme ve e-para kuruluşları için kredi kartları, banka kartları, ön ödemeli kartlar, POS, sanal POS ve ATM gibi ürünlerin tam fonksiyonlu yönetimini sağlıyoruz. Ayrıca, güncel yazılım teknolojileri ile operasyon, sistem izleme, dolandırıcılık izleme ve proje geliştirme gibi hizmetlerin yanı sıra SaaS olarak kartlı ödeme yazılımları sunmayı ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz. Deneyimli 200’e yakın kişilik kadromuz ile hızlı bir giriş yaptığımız teknoloji ve ödeme sistemleri dünyasında hem yurt içi hem de yurt dışında iş birliklerimizi artırarak sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”